Mediterrán hangsúlyú nemzetközi konyhát visznek, ami jól illik az elképesztő minuciozitással, a legapróbb részletekre kiterjedő odafigyeléssel kialakított szemgyönyörködtető beltérhez. Az étlap bizalomgerjesztően rövid, ugyanakkor változatos is. Az állandó rovatban kínálnak két előételt, két levest, öt főételt, két gyermekeknek szánt fogást és két desszertet. Többek között kígyómakrélát kuszkusszal, céklával és hollandi mártással, tigrisrákot aglio olio e peperoncino spagettivel, tonkatsu-t (japán rántott húst) mangalicakarajból, szarvasgombás tagliatelle-ével, Argentin Black Angus Ribeye-steaket füstölt burgonyapürével és fekete fokhagymával, valamint szilvásgombócot amaretto-val. Mindezen kívül tovább négy fogás szerepelt a napi ajánlatban. Az italkínálat is igényes, több, mint harminc avatott kézzel összeválogatott bort kínálnak minőségközpontú helyi és francia pincészetek szortimentjéből. A söröket a nagyipar felső szegmenséből válogatták, néhány Balaton környéki főzde terméke elférne még az itallapon. A töményitalok a műfaj felső kategóriáját képviselik. Figyelemre méltó a koktélválaszték is. Séfüdvözletként csirkemájlevest kaptunk, aprócska pohárban, ami egyébként növényi krémleves volt, csirkemájas felhanggal. A felszolgáló hölgy kérdezte utólag kedvesen, hogy kiéreztük-e a gyömbért és a kaffir-lime levelet belőle, nos, a gyömbért sikerült beazonosítani az ízképben. A lényeg, hogy egészében harmonikus volt az ötletes, jó indítás. Kérünk tapolcai pisztrángbetéttel, tökmagolajjal kínált narancsos gyömbéres sütőtökrémlevest, ami megnyerőnek bizonyult ízre, állagra egyaránt, de őszintén szólva komplexitásban, izgalomban nem adta azt, amit az ára (3490 ft) alapján elvártam volna. Egyébként az egyetlen kritikai megjegyzésem, hogy az ételárakat több esetben túlzónak éreztem, összehasonlítva természetesen a hasonló színvonalú egységekkel s nem csárdákkal vagy kisvendéglőkkel. Az italok díjszabása ezzel szemben minden műfajban értékarányos, esetenként egyenesen kedvező. Remek volt a selymes, intenzív ízű vargányakrémleves, amihez izgalmas betétet, shi mej gombát, gesztenyét és olívaolajat adtak. Összetett, vibráló kompozíció. Az előételek között szerepelt következő fogásunk, a roston sült kacsamáj, amit paszternákpürével, mogyoróval és körtével társítottak. Ezt is meggyőzőnek ítéltük minden tekintetben. Desszertképpen csokilávát választottunk, amit jó minőségű alapanyagból készítettek, s trópusi gyümölcsmártással, valódi vaníliafagylattal, francia robbanó csokival megszórva tálaltak. Némi finomhangolást el tudtam volna képzelni, kicsivel többet a savas mártásból s az édességet cseppet visszafogni a főelemben, de ebben a formában is ez egy felsőkategóriás, jól elképzelt, technológiailag kifogástalanul megvalósított desszert volt. Ritka szeretnivaló, egyedi hangulatú, színvonalas hely a 84 bisztró, nem véletlen a pályájának gyors felívelése. Megérdemel egy kiruccanást a Fővárosból.