Éttermünk a 3-as számú főút mellett, az M3-as autópálya felhajtójánál Gyöngyös és Eger között félúton Kápolna településen található. Tágas parkolóval rendelkezünk, a kamionok, buszok is kényelmesen tudnak parkolni. Tágas 90 fő befogadásra alkalmas belső terünk, nyáron egy 40 fős terasszal bővül.
Étlapunk kínálatában hagyományos magyaros ételek szerepelnek, de megtalálhatóak más különleges fogások is. Vendégeink a készpénzen túl a forgalomban lévő utalványokkal valamint SZÉP kártyával és bankkártyával is tudnak fizetni. Vállalunk családi és céges rendezvényeket igény szerint külső helyszínen is.
Többször jártunk már ebben a vendéglőben, igaz most már régebben, de a rántott velő továbbra is finom, az orjaleves kiválló. Az étterem kellemes, tiszta, a kandalló hangulatos, a kiszolgálók kedvesek. Ami megragadott, hogy minden asztalt élő piros rózsa díszített.
Az ételek nagyon finomak, a személyzet nagyon kedves, udvarias. Az étterem tiszta, barátságos. Ide érdemes betérni, itt még tudják, milyen az igazi vendéglátás.
Gyors kiszolgálás, ízletes ételek. Mindig itt ebédelünk, ha erre járunk. Egy picit hideg volt, mikor odaértünk. Kicsit puritán a hely, de ettől még szeretjük.
Már többször is jót ettünk itt, ezért Tokajból hazafelé tettünk egy kitérőt Kápolnára. Most sem csalódtunk, nagyon finom volt az étel, szívélyes és gyors a kiszolgálás. Hatalmas adagok, ezért dobozokkal távoztunk. Egy kicsit retró hangulata van, de tiszta és minden szempontból megfelelő vendéglő.
Egy óra várakoztatás után égett, kiszárított sertésszüzet kaptam/3 szeletet/. Mivel már kellőképpen éhes voltam, 2 darabot legyűrtem, de az igazság az, hogy vissza kellett volna kűldenem. Nagyot csalódtam, mert már jártunk itt, és többnyire elégedettek voltunk, de egyhamar ide biztosan nem jövünk.
Ebéd után, mivel Mezőkövesden nem kaptam kávét az ebédnél, gondoltam, talán Zsórifürdőn lesz valami hely. . . de annyira lepattant volt ott minden, annyira nem látszott vonzónak semmi, hogy inkább csak tettem egy kört és továbbálltak a 3-ason Budapest felé. Azt hiszem így találtam ide.
Ez sem volt különösebben vonzó helyszín, de az idő haladtával az ember egyre alacsonyabbra teszi a mércét. Megállva a tágas, árnyéktalan parkolóban, közelebbről már barátságosabbnak tűnt, így azután bemásztam egy nem túl szép és nem túl hangulatos boxba és elpihengettem kicsit a nagymelegben. Most, hogy itt olvasom, hogy jó az étel, legközelebb talán enni is megállok itt.
Baráti társasággal tértünk be, egy hirtelen jött ötlet volt. Az egész helynek van egy kis retró hangulata, de ettől függetlenül tiszta volt és rendezett. Rendelésünket elég gyorsan kihozták. Az ételek minősége és mennyisége is megfelelt az elvárásnak és az ára is korrekt volt.
Ahhoz képest, hogy csak egy pincérnő volt viszonylag gyorsan megkaptuk a kért inni és enni valókat! Ha legközelebb is erre járunk biztos, hogy betérünk egy jó vacsorára!
Örömmel érkeztünk ismét egy "gyors" ebédre, de az augusztusban tapasztaltak csak egy kivétellel teljesültek most. . . Egy nagyon idős pincér úr próbált megbirkózni a vasárnap déli forgalommal teljesen sikertelenül! Hosszadalmas várakoztatás, teljes bizonytalanság előzte meg a rendelés felvételét is.
A megrendelt levesről teljesen megfeledkezett, amire csak az árválkodó kanalak láttán döbbent rá, "többször körbe sétáltatta" az étterem minden részén, a konyhán elkészült, ki tudja mikor kitálalt frissen sültet, ami mire elénk került teljesen kihűlt. Sajnáljuk, ezúttal csalódás volt ittlétünk!
Már többször jártunk ebben az étteremben és általában meg voltunk elégedve. Most azonban hatalmas csalódás ért. Én kakashere pörköltet rendeltem galuskával, a feleségem harcsapörköltet ugyancsak nokedlivel. Hát: a kakashere ízetlen volt, a nokedli hideg és szétázott és a szaft nem szaft volt, hanem valami vizes lé.
A harcsapaprikás dettó: a harcsa ízetlen és annyira szétfőtt, hogy. . . . és ugyanazt a lisztes szétázott nokedlit adták hozzá és ugyanazzal a szafttal öntötték le, mint az én ételemet. Vagy fordítva, mert én is éreztem halízt. A harcsapörköltet eddig mindig tejfölös szaftos lében adták, így teljesen más az íze. Meg is kérdeztük,hogy más a tulajdonos vagy más a szakács?