Óriási választék van ebben a kis cukrászdában. Itt nincsenek ízfokozókkal és allomány növelőkkel mérgezve a sütemények, anélkül is mindegyiknek isteni íze van, mert benne van az anyag. A krémesnek ropogós tésztálya van, olyan mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ezt a minőséget már nagyon kevesen tudják már produkálni.
Ezekben a sütikben benne van a cukrász szíve,lelke,a tudása és nem mellékesen az alapanyagok, csokoládé, gesztenye, stb. Csodálatos és különleges igényeket kielégítő tortákat készítenek. A sütemények mindíg frissek! ! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy itt az ízek isteniek! ! Nem mellékesen az árak a földön járnak! ! Járom az országot és egyes cukrászdákban van egy-egy kedvencem. Itt mindegyik süti a kedvencem. . . . . sajnos :))