Étlapról lehet reggelit választani és kis változtatásokat is rugalmasan kezelnek aminek örültünk. Finom volt és elég is. Vacsorázni is tudtunk itt. Jó a konyha, családias a hangulat. Tulajdonos váltás volt, fiatalosabb lendület és jó volt újra itt lenni!
A szobakulcsot mindig le kellett adni. A bejárati ajtóhoz és az emeleti ajtóhoz nem kaptunk kulcsot, csengetni kellett a ki-be járásnál. Azt is megszabták, hogy a dohányosok mikor csengethetnek, mikor dohányozhatnak. Olyan érzés volt, hogy korlátoznak a szabadságunkban. A menekülési útvonal tűz esetére ki volt függeszte, de be voltunk zárva.
. . A szobát összetolható két ágyas szobának hírdették meg,amikor mondtam, hogy összetoljuk a tulaj közölte, hogy nem kéne, mert kevés a hely. Igazából ez egy hár egy ágyas szoba, szekrény nincs, csak egy polc alján kialakított fogas. A víznek nagyon büdös szaga van. Reggeli nélkül kértük a szobát, de megérkezésünkkor a kezünkbe nyomták a lapot, hogy válasszunk reggelit.
Egy idős házaspár üzemelteti ezt a kis panziót ami Kaposvár Városligeti részén, szép környezetben található. Ennek ellenére nem volt tömeg a szálláson. A buszpályaudvar nagyon közel esik, de nem zajos. A szoba tiszta volt, a fürdő is. Reggelit és vacsorát is ettünk. Egyszerű de finom ételek voltak. Amire készülni kell, hogy kártyával nem lehet fizetni.
A kollégával kedden érkeztünk meg Kaposvárra,hogy ott pihenjünk a másnapi munka előtt. Mikor megérkeztünk,fura volt,hogy csendes,és kicsit sötét a panzió,belépve egy hölgy fogadott,aki segítő kész volt,de olyan érzése volt az embernek,mintha a háta közepére se kívánná a vendéget.
Fel érve a szobába tiszta szobát kaptunk,ami a sok meglepetés után meglepetésként hatott,az ágy kicsit kemény volt,de egyébként lehetett rajta pihenni. Mikor lementünk vacsorázni,amit előtte megrendeltünk jött a meglepetés. A leves olyan volt mint egy zacskós leves kicsit felturbózva. A cigány pecsenye meg,hát hagyjuk is,mert nem igazán tudnám elmesélni mit kaptam,mindenkit le beszélek róla,hogy rendeljen ott ilyet. Összességében azért adtam ennyi tetszési indexet,mert a szoba a célnak megfelelt,de mint családi szállást nem ajánlanám senkinek.