Voltunk már jobb helyen is. . de legyünk pozitívak: igen kedves a személyzet. a szállásfoglalásnál szó nem volt arról, hogy tetőtéri lesz a szoba. nyár derekán klíma nélküli szobában nem foglaltam volna szállást, pláne tetőtérben. takarító három napig nem járt a szobánkban. és az étterem. . jaj.
úgy éreztem, örüljünk, mi hülye kis félpanziósok hogy kapunk valami kaját a pénzünkért. a szűzérme nem volt átsülve, rágós volt, a krumpli roppant sós. ja és a felszolgáló megjegyzése, hogy választhatunk-e a la carte ételt: "hát az attól függ. . . ha bélszínt szeretnétek, akkor igen" mit mondjak, nem volt vicces. a reggeli szegényes és egyhangú. mintha az egész hozzáálláson látszott volna valami válságállapot. . . szóval, nem ajánlom.