Egész évben várja a babákat a fedett gyerekmedence és csúszda, de jó időben a szabadtéri strandon is van hol fürdeniük a kaposvári Virágfürdőben. Az árnyékolás, valamint a játszótér is itt megtalálható, és ezenfelül ingyenes igénybe vehető a pelenkázó, anyukák és kimamák számára külön mosdó és zuhanyzó, elkülönített szoptatósarok, játszószőnyeg, továbbá kisszékek kisasztallal.
A kicsik két pancsolás között színezővel, társasjátékokkal, vagy épp plüssfigurákkal tudják elfoglalni magukat.
Már másodszor voltam a kaposvári Virágfürdőben. Először egy őszi hétköznapon,ami miatt kellemesebb volt az élmény,hiszen olyankor kevesebb a vendég. Nyáron -szezon idején- sokkal nagyobb volt a vendéglétszám,de azért még elfogadható volt a tömeg. Maga a fürdő szépen kialakított,jól megtervezett.
Kellemes az élményfürdőnek a külső részei is,itt valóban működnek az élményelemek folyamatosan. A termál vizes medence kitűnő,itt lehet azért pihenni,mert a fedett élménytől el van szeparálva,az emeleten vannak a különböző hőfokú medencék. A büféje elfogadható árral bír,de sok vendég esetén a személyzet nem áll a helyzet magaslatán. Bő 3/4 órát vártunk 4 db. főételre. . . :( A gyermekjátszó szoba nevetséges túlzás,1-2 törött játék van csak itt,mondjuk legalább van egy pelenkázó sarok. Összességében most is jól éreztük magunkat,ha erre járunk ismét visszajönnénk. Ami zavaró, de erről a személyzet nem igen tehet,a szocializálatlan ,kulturálatlan vendégek tömeges megjelenése és "viselkedése" . Nem vagyok rasszista, de tessék a sok szabadságot és integrációt követelőnek ,akkor megnevelnie, mert mi -reményt vesztettek- feladtuk, nekünk úgy tűnik nem sikerült. . . Volt,hogy a vízben úszó fekália miatt mindenkit kizavartak a vízből és aznapra nem volt látogatható az a medence. . :(
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 3 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.