Ezt a problémát lebokszoltuk százakkal már, mivel vagy 15 éve én moderálom a Liliomkert Piac rajongóinak közösségi oldalát, és jön a sanyimanó, aki életében először járt arra nagy kegyesen, hogy húú, ócska tömegcikk, vacak, nagykerben is kapható ez meg az, és hihetetlen méregdrágán. Becsapták, romlott volt. száraz volt, sós volt, stb. Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy te a Liliomkert piacon voltál? Háméé. hol lettem volna? ? Csak azért, mert három piac van szorosan egymás mellett Káptalantótiban, a falu szélén, immár elég régóta. Az eredeti és kiváló minőséget adó, Liliomkert Piac, a szorosan mellette lévő un. Liliom "őstermelői" piac (számtalan problémával), ráadásul még egy harmadik is, a Kemencés ház piaca, ami a laikus szemével szintén összefolyik ezzel. Pedig ki van táblázva, csak hát a fene se figyel arra. A vásárló jön-megy, tapasztal, aztán átkozódik nekem, hogy milyen TESCO-s szemetet vett kint a piacon aranyáron. Ez méltatlan és alantas, de meg kell védenem mindig a tisztességes, becsületes, árttlan kofákat az ilyen vádaktól. Szóval, ha valaki reklamál, kérdezzen. Én éppen a múlt hétvégén voltam kint utoljára, és ez az, amit még tájékoztatásul közölnék, hogy mostantól SZOMBATON IS van piac, eddig, másfél évtizeden keresztül kizárólag vasárnap volt, de legújabban lesz szombaton és vasárnap is, a kofák nagy része elhagyja a tihanyi piacot és azért, és garantálom, hogy az eredeti, igazi Liliomkert Piac részen mindig jót lehet kapni, azért a piac tulajdonosa, H. Ildikó személyesen kezeskedik. A szomszéd budiváros az egyenstandokkal egy másik dolog, azért nem kezeskedik senki. Most viszont. egy hete szombaton ráadásul jót ebédeltem az un. "tábori konyhán", palóclevest és borsófőzeléket, ha már itt irkálok a piacról, akkor megemlítem ezt is.