Diplomaosztóm alkalmából itt ünnepeltünk a családdal. Az ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás nagyon profi! Jól éreztük magunkat, máskor is visszatérünk!
Ha a vendéget hülyének tartják az Borzaszto! ! ! ! ! ! Sajnos ma délbe bementünk ill csak bementünk volna mert azt mondtak hogy a teraszon üljünk le mivel velünk vot a kiskutyank (kb 10 kg). ok részben megerthetö. ! nem mindeki szereti a kutyusokat! ! A teraszon árnyékba 36 C volt. augusztus 30. -án 2015.
Az éttlap ajanlataból kertünk volna egy házias zöldborsolevest ami nem volt kaphato! ok van ilyen ha valami izlik finom akkor el is fogyhat! ! ! majd rendeltünk ket bogrács gulyast! ! ! Kritikán aluli; marhapörkölt felhigitva vizzel, fött sosburgonya beledobva, majd csomos összeallt galuska, a végen belerakva amikor reklamaltam kijött az allitolagos tulajdonos hogy ennek igy kell lennie! ! ! Igen a hülye turista vagy aki meg soha nem fözött gulyáslevest annak ezt a mesét belehet meselni de en 46 evig voltam a szakmaba! ! sajnos a tulajdonosnö bizonygatta igazat ! ! ! nem latta be hogy nekem van igazam a levest lefénykepeztem ime itt a kep! ! ! ! szoval egyszerre ketten is kijöttek a konyhábol karbatett kézzel az atalhoz kvázi hogy jövök én hozzá ahoz hogy reklamljak
Aki nem evett még szenzációs böllérmájat (és szereti is azt), de ha nem szereti akkor is kóstolja meg, mert szuper. A máj elolvad a szájban, a velő aránya pont amennyi kell. Szóval tökéletes. Az adag? Nagyétkűek sem biztos, hogy nem csomagoltatják el a negyedét. Maga az épület is szellős (nem zsúfolt), nyáron kellemes terasszal.
Nagyon jó étterem ,a legjobb benne hogy nagy mennyiségű ételt adnak normál áron és ezt helyben másik éttermek nem mondhatják el magukról! Még menüben is nagy adagokat adnak szóval még simán azzal is jól lehet lakni nembeszélve az étlapról választott ételek mennyiségével garantáltan tele leszel vagy meg sem bírod enni ,pedig én jó evő vagyok!
Talán egy picit az ételek mínőségén kéne javítani nem rosz de a hús széle néhol egy kicsit rágos de helyi szinten elfogadható viszont Soproni vagy Győri étteremhez képest nem! A kiszólgálás is nagyon jó időben elkészűl minden!