Jó 2014. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. november 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha Karcag, akkor birkapörkölt. S persze a csúcsélmény a Csontos féle birkapörkölt, amit a jeles mester Molnár B. Tamásék meghívására is főzött a Budai Gourmet-n pár éve. Nyilván a Nimród hotelben is ez volt, amit elsőként ettem, tartalmas volt, szerettük. A beltér hangulatos, az árak megfizethetőek. Kicsit vicces, hogy majd’ mindenhez odaillesztik, hogy bio. Biorántott szelet, biosörrel sült csülök, biocigánybecsenye, biobirkapörkölt, bioszárnyas rablónyárs. Összességében jókat ettünk itt, több ízben is, Eger felé menet, nagyjából félút Aradtól, viszont amikor 2-3 éve harcsát kértünk, az bizony pangasius volt. A kiszolgálástól nem voltam elájulva, próbálkoztam az étkezésen túli beszélgetést kezdeményezni a hotel – nekünk igencsak tetsző - nevével kapcsolatban, de nem jártam sikerrel.
Közeli fürdőben jártunk és úgy gondoltuk, hogy itt ebédelünk.Udvarias kiszolgálásban volt részünk,aránylag nem kellett sokat várni, de az étel amit felszolgáltak nem az étteremhez illő volt. A hús rágós, a sült burgonya mintha újra lett volna melegítve. Röviden: csalódás volt és az ár is elég...
Kellemes, átlagos hely. Kezdetleges kellemetlenséget a végén aranyosan ajándék desszerttel enyhítették. A tálalás szép, a kolbásztál jó! Az ebéd átlagos, de inkább a finom átlagos.
Üzleti partnereimet elég volt egyszer elvinni, mindíg azt kérték, ott foglaljak nekik helyet. Újra és újra elcsodálkoznak a változatos étlapon és annak finom , hagyományos elkészítési mődján. Rendszeresen próba ételeket mutatnak be szakmai és civil embereknek, akik véleményét meghallgatva...