Akácliget Gyógy- és Strandfürdő Karcag bemutatkozása
A Nagykunság fővárosában, Karcagon található az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő, ahol 5 nyitott és 3 fedett medence várja a kikapcsolódni vágyókat. A kültéri medencék közül 3 gyógyvizes medence, illetve egy számos élményelemmel ellátott gyermekmedence, valamint babamedence is található a fürdőben, így minden korosztály megtalálja a számára legkedvezőbbet.
A wellnessrészlegen finn- és infraszauna is helyet kapott, valamint egy szolárium és egy jakuzzi.
Kevés a medence, felújításra szorulna. A belépő ára elfogadható. A büfék katasztrofálisak mind minőségben mind árban.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 2 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.