Somogy megye déli erdeiben bújik meg a többnyire csak Kaszópuszta néven ismert aprócska település, amelytől nyugatra találhatjuk a Baláta-tavat. Népszerűségét nagyban köszönheti a környező erdők bőséges vadállományának, amely miatt a vidék Magyarország egyik legjobb minőségű vadászterületének számít.
Nevezetességei: Kaszói Állami Erdei Vasút, Baláta-tó (természetvédelmi terület).
Nagyon családias! Jó a wellness! Kitűnő a kinti víz hőmérséklete! Bíztosan hogy még visszatértünk! Nagyon barátságos a személyzet! Tisztaság található mindenhol!
Értékelések alapján esett a választásunk erre az étteremre. Nem csalódtunk. Minőségi alapanyagokból finom ételek, kedves, gyors kiszolgálás. Az ár a minőség arányában teljesen elfogadható.
Nagyon tetszett, hogy közel volt Hévíz minden nevezetessége. Szombaton nagyot barangoltunk a környéken, majd utána meglátogattuk a fürdő részlegét, ahol az élmény medencében töltöttünk 3 órát. Tetszett, hogy egy zárt folyosón lehetett átmenni. Összességében felejthetetlen 3 napot töltöttünk...