Elegáns, légkondicionált, nem dohányzó éttermünkben vendégeink megismerkedhetnek mind a magyar, mind a nemzetközi konyhák specialitásaival. Tavasztól őszig hangulatos, virágokkal díszített teraszon látványkonyhán készült grillételekkel és frissen csapolt sörrel várjuk vendégeinket.
Az étterem egész évben akciókkal, programokkal biztosít kellemes kikapcsolódást vendégeinek.
Az IKON Étterem Kazincbarcika szélén, a Borsodchem Szálloda földszintjén található, és nemcsak szállóvendégek részére áll nyitva. A főétkezésekről nem tudok nyilatkozni, azt láttam, hogy kínálnak ebédmenüt. Reggeli tekintetében svédasztalos a kínálat, melegételek közül tükörtojás, zöldséges rántotta és főtt virsli volt, szóval abszolút a szokásos dolgok, egy 3 csillagos hotel szintjén, mindenféle extrák nélkül.
Friss primőr zöldségek: uborka, 2 féle paprika, paradicsom, 3-3 féle középkategóriás felvágott/szalámi, illetve sajt. 3 féle gyümölcslé (narancs, alma, barack), önkiszolgáló kávégép, filteres teák nem túl széles választékban. Az étteremben kizárólag kínai vendégek voltak (Borsodchem külföldi dolgozói, akik a hotelben laknak), ez elég furcsa volt, a személyzetben viszont mindenki magyar. A berendezés a 80-as évek kultúrházait idézi.
3702Kazincbarcika, Szent Flórián tér 2.
06 48 311 911
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-Szo