A háromcsillagos Hotel BorsodChem Kazincbarcikán várja látogatóit. A 26-os számú főútról könnyen megközelíthető szálloda 35 szobával, hat apartmannal és wellness-szolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Én egy kritikus ember vagyok. Több évig vendéglátásban dolgoztam. A szállodai személyzettel és szolgáltatással semmi észrevételem. Sőt! csak is dicsérni lehet Őket, "jelszavuk mindent a vendégért". Kicsi, nagyon rendezett, gyerekbarát szálloda. A szálloda vezetője az egész évben használható tűzijátékot (egyes besorolású!
"méhecske és társai") a hátsó parkolóban nem szerette volna megengedni, hogy használjuk. Az éttermi szolgáltatásnál lehetne mit javítani. Soha nem találták el mit rendeltünk, hány darabot, és ki kérte. Terítésnél a villa jobbra kés balra; reggelinél nincs kiskanál; csak cukor, édesítő nincs, kérni kell; teljes kiőrlésű kenyér nincs. A személyzeten létszik, hogy csak egy kettő tagja tudja a tányérokat összefogni. De partnerek! ! ! ! ! ! A fentiek ellenére csak ajánlani tudom, ezek csak szakmai észrevételek és nem rombolják az ott szerzett élményeket. Társaságom nevében köszönöm, hogy ott lehettünk!
Budapesti Baráti társaságunkkal /8fővel/ itt töltöttük az Ó év utolsó napjait, és az idei év első napját! A szállodai fogadtatás udvarias, kellemes, mintha haza érkeznénk olyan a légkör. A személyzet kedves, mind a recepción, mind az étteremben. Délutáni sétáink során felfedeztük a város egy-két részét, majd 31-én de.
a wellness részben kényeztettük magunkat. A szilveszter esti üdvözlőital, vacsora és az éjszakai ital-felszolgálás is rendezetten, gyakorlottan, kedvesen történt a felszolgálók részéről. Az éjféli pezsgős ÚJ ÉV köszöntő után finom volt a svéd asztalosan tálalt lencsefőzelék, sült kolbász-virsli stb. A zenekar jó hangulatot teremtett ugyan, de nagyon hangos volt, és hamiskás is. /Ez az egy, ami kívánni valót hagy maga után ott létünk során/. Összességében jól éreztük magunkat! -köszönjük a Hotel dolgozóinak! Mindenkinek kívánunk egészségben,örömökben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET! Jakabné Fehér Anna és barátai Személyzet: maximálisan kedves,segítőkész udvarias! --köszönjük! BUÉK! -Mindenkinek! Az elhelyezkedése megközelítés, rátalálás szempontjából jó! - csak a gyárból jövő szagok, füstök miatt a szoba ablakokat szellőztetés céljából sem lehet kinyitni, mert borzalmas a bűz! :(
A figyelmes személyzet, a kényelmes szobák, a kitűnő konyha és a nagyszerű wellness szolgáltatások mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy tökéletes hétvégét tölthettünk el a Hotel Borsodchemben. Innen kiindulva a környékben megnézhettük az Aggteleki cseppkőbarlangot, Rozsnyó városát, az Edelényi Kastélyszigetet és Szilvásváradot is. Nagyon jó kikapcsolódás volt.
Nagyon kellemes és tiszta volt a szobánk, amit ízléses romantikus dekorációval tettek még hangulatosabbá! A jacuzzi is csodálatosan volt díszítve, és csak a miénk lehetett egy órára! A vacsora nagyon fincsi és nagyon bőséges volt! A személyzet kedvessége és minden részletre kiterjedő figyelme nagyon egyedivé tette az ottlétünket!
A párommal már több alkalommal is jártunk itt. A "Romantikus hétvégi csomag"-ot vettük igénybe. A szobák és maga az egész hely rendezett, tiszta és kényelmes. Az alkalmazottak hozzáállása a vendégekhez kifogástalan, barátságosak, segítőkészek és persze naprakészek. Az étteremmel teljes mértékben meg voltunk elégedve.
Célszerűen kialakított szállodai szobák: kényelmes fekvőhely, kellemes és ragyogóan tiszta ágynemű, "okos" világítás (és nemesen egyszerűen szép is), biztonságos zuhanyozótálca (nem csúszik és jól zár), ragyogó tisztaság, hófehér és puha törülközőgarnitúra, fogmosópohár-tartó (ebből jó lenne kétszemélyes szoba esetén 2 db is), bőkezű ellátás papírral, szappannal (kézmosó és tusoló is).
Többször fordultunk itt meg a párommal kettesben. Töltöttünk itt már hétvét a "Romantikus hétvégi csomag" akció keretein belül. A hely tiszta, kényelmes. A szobák csodálatosak és szintén tiszták. Az alkalmazottak hozzáállása a vendégekhez csillagos ötös! Barátságosak, szolgálatkészek. Az étterem kiváló!
A szilvesztert töltöttük itt a párommal,nagyon jól éreztük magunkat. A szoba és a fürdőszoba rendkívül tiszta,szép,és kényelmes volt. A személyzet nagyon kedves,és szolgálat kész! Az árban foglalt reggeli bőséges,és választékban rendkívül nagy! Árban is kedvező volt,csak ajánlani tudom mindenkinek!