Kiváló 2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy vasárnap ebédeltünk itt a feleségemmel Kecskemét főterén. Bár kínáltak menüt, mi inkább az étlapról válogattunk. A várakozás idejére kis amuse bouche-ként házi "paprikás túrókrém" (körözöttel) kedveskedtek. Mivel még meleg volt én a gazpacho-t választottam, amibe kis lágy sajt is került, mellé - vélhetően házi sütésű - pirított kenyér. Párom marhapofa-húslevest kóstolt. Főételnek a sertésszűz-medallionokhoz házi majonéz és kifejezetten finoman elkészített sült krumplit kértünk, én a zöldborsóval és jus-vel tálalt kacsamellet választottam. Egyszerű, de igényes a borlap, de vezettem, így maradt az alkoholmentes Erdinger - sörben azért még fel kéne nőni az ételekhez. A desszertre már nem maradt kapacitás, pedig megkóstoltam volna a madártejet, de egyszerűen nem fért belénk több. Szép, igényes tálalás, kellemes kiszolgálás, és ízléses bisztró-belső jellemzi a Bagatell-t, mindenkinek ajánlom, mert színvonalas és nem horror az ár sem.
A Bagatellt két séf, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor hívták életre a kétezres évek első évtizedének végén Kecskemét szívében, s az azóta eltelt idő azt látszik igazolni, hogy két dudás is megférhet egy csárdában. A falon berámázott fotók az étterem életéből és jól sikerült, látványos...
A párommal voltunk Kecskeméten és gondoltuk,kipróbálunk egy számunkra új éttermet,mert megérdemeljük.A sok mindennapi lótás-futás után a Bagatell étteremre esett a választás. Egy finom ebédet fogyasztottunk el ebbe a kellemes hangulatú étteremben.Ahogy beléptünk megcsapta a fülünket egy kellemes...
Kecskemét legjobb étterme! Kisebb társasággal jártunk itt augusztusban, mindannyian mást-mást választottunk az étlapról, és már küllemében is megsüvegeltük az elénk helyezett ételeket :-).........hát még amikor megkóstoltuk. :-) Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni a helyről. Tetszett a...