Jó 2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mert itt alkotnak Kecskeméti és Faragó Mesterek (utóbbi világbajnok volt zöldség-gyümölcs szobrászatban). Most inkább őket méltatnám, mint a helyet, mert nem szeretem a számomra kényelmetlen benti székeket. Nem szeretjük a hangos és néha nagy járműforgalmat a teraszon. Nem szerettük a figyelmetlen kiszolgálást, amit a vezető felszolgálótól kaptunk (nem úgy a tanuló lányoktól, a fiatal felszolgálótól). De amit a mesterek alkotnak az zseniális, legyen az gyümölcs leves, "krumpli leves", hal, rák, édes desszert stb. A konyhának adnék egy Michelin csillagot.
A Bagatellt két séf, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor hívták életre a kétezres évek első évtizedének végén Kecskemét szívében, s az azóta eltelt idő azt látszik igazolni, hogy két dudás is megférhet egy csárdában. A falon berámázott fotók az étterem életéből és jól sikerült, látványos...
A párommal voltunk Kecskeméten és gondoltuk,kipróbálunk egy számunkra új éttermet,mert megérdemeljük.A sok mindennapi lótás-futás után a Bagatell étteremre esett a választás. Egy finom ebédet fogyasztottunk el ebbe a kellemes hangulatú étteremben.Ahogy beléptünk megcsapta a fülünket egy kellemes...
Kecskemét legjobb étterme! Kisebb társasággal jártunk itt augusztusban, mindannyian mást-mást választottunk az étlapról, és már küllemében is megsüvegeltük az elénk helyezett ételeket :-).........hát még amikor megkóstoltuk. :-) Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni a helyről. Tetszett a...