Kiváló 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először jártunk az étteremben, ezt szúrtuk ki az interneten az előzetes vélemények alapján, és mondhatom, nem csalódtunk. :) Rendkívül készséges, kedves és udvarias volt a kiszolgálás, a választott ételek valóban "újragondoltan" készültek: a paprikás harcsaragu tőkegombával és a konfitált kacsacomb a kacsamellraguval a legnagyobb ínyenceknek is igazi gasztronómiai élményt jelenthet. A vörösbor (Luka Pincészet Merlot-ja)bármely borbarátot levenné a lábáról... Jó szívvel ajánljuk mindenkinek az éttermet, ha legközelebb Kecskeméten járunk, újra a Bagatellt választjuk ! ;)
A Bagatellt két séf, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor hívták életre a kétezres évek első évtizedének végén Kecskemét szívében, s az azóta eltelt idő azt látszik igazolni, hogy két dudás is megférhet egy csárdában. A falon berámázott fotók az étterem életéből és jól sikerült, látványos...
A párommal voltunk Kecskeméten és gondoltuk,kipróbálunk egy számunkra új éttermet,mert megérdemeljük.A sok mindennapi lótás-futás után a Bagatell étteremre esett a választás. Egy finom ebédet fogyasztottunk el ebbe a kellemes hangulatú étteremben.Ahogy beléptünk megcsapta a fülünket egy kellemes...
Kecskemét legjobb étterme! Kisebb társasággal jártunk itt augusztusban, mindannyian mást-mást választottunk az étlapról, és már küllemében is megsüvegeltük az elénk helyezett ételeket :-).........hát még amikor megkóstoltuk. :-) Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni a helyről. Tetszett a...