Kiváló 2014. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bagatell valószínűleg a legjobb étterem Kecskeméten. Első ízben nem sokkal a nyitás után voltunk itt, talán 2009-ben, azóta évente-kétévente be-benézünk. Kovács Sándor, az egyik séf-tulaj a Bocuse D’Oron is képviselte hazánkat. A beltér elegáns, de nem feszengős, hangulatos, az étlap rövid, áttekinthető, minden friss. Az árak kicsit megszaladtak, de a menü ár érték aránya remek. Általában kellemes, fogyasztható zene szól. Sok mindent ettünk már itt, a virslis krumplilevestől (nem vicc, és nem volt menüben) a lazacig. Akadnak kisebb hibák, de ami itt a tányérra kerül, az garantáltan a magyar vendéglátás átlagszínvonala felett van. Jó szívvel ajánlható étterem.
A Bagatellt két séf, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor hívták életre a kétezres évek első évtizedének végén Kecskemét szívében, s az azóta eltelt idő azt látszik igazolni, hogy két dudás is megférhet egy csárdában. A falon berámázott fotók az étterem életéből és jól sikerült, látványos...
A párommal voltunk Kecskeméten és gondoltuk,kipróbálunk egy számunkra új éttermet,mert megérdemeljük.A sok mindennapi lótás-futás után a Bagatell étteremre esett a választás. Egy finom ebédet fogyasztottunk el ebbe a kellemes hangulatú étteremben.Ahogy beléptünk megcsapta a fülünket egy kellemes...
Kecskemét legjobb étterme! Kisebb társasággal jártunk itt augusztusban, mindannyian mást-mást választottunk az étlapról, és már küllemében is megsüvegeltük az elénk helyezett ételeket :-).........hát még amikor megkóstoltuk. :-) Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni a helyről. Tetszett a...