Kiváló 2014. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. október 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étteremben jártunk már ezelőtt is, most sem csalódtunk. Kiváló alapanyagokból, finom ételeket fogyasztottunk. Régi kedvencünk az előételek közül a kenegető, mely 5-6 féle kenhető finomságot takar, mint például tonhalkrém, padlizsánkrém, tatár, sajtkrém. Második fogásként vörös tonhalat ettem, melyet mindenkinek szívből ajánlok, nagyon finom volt a hal, a rajta levő vajkrém pedig fenomenális.Ismerőseim is halat fogyasztottak, ők is elégedettek voltak. A környezet kellemes, jó idő esetén kint is le lehet ülni, a kiszolgálás korrekt.
A Bagatellt két séf, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor hívták életre a kétezres évek első évtizedének végén Kecskemét szívében, s az azóta eltelt idő azt látszik igazolni, hogy két dudás is megférhet egy csárdában. A falon berámázott fotók az étterem életéből és jól sikerült, látványos...
A párommal voltunk Kecskeméten és gondoltuk,kipróbálunk egy számunkra új éttermet,mert megérdemeljük.A sok mindennapi lótás-futás után a Bagatell étteremre esett a választás. Egy finom ebédet fogyasztottunk el ebbe a kellemes hangulatú étteremben.Ahogy beléptünk megcsapta a fülünket egy kellemes...
Kecskemét legjobb étterme! Kisebb társasággal jártunk itt augusztusban, mindannyian mást-mást választottunk az étlapról, és már küllemében is megsüvegeltük az elénk helyezett ételeket :-).........hát még amikor megkóstoltuk. :-) Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni a helyről. Tetszett a...