Jó 2015. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Harmadik alkalommal jártam ebben az étteremben. Ismét hétköznap este, közepes forgalom mellett. A véleményem továbbra is nagyon vegyes. A legnagyobb gond még mindig a személyzettel van. A pincér tegnap is elbújva a V-pult másik végénél álldogált, és nagyon sok idő telet el, mire észlelte a jelenlétünket és megkaptuk az étlapot. Újabb negyed óra volt, mire felvette a rendelést. Ezzel szemben az étel most is ízlett. A paradicsomleves igazán kitűnő, a malacfej pörkölt, a chilis garnéla és a csülök is ízletes és bőséges volt. Bár én a steakemhez fagyasztott burgonya helyett helyben készült krumplihasábot rendeltem. A limonádé finom, a mangós brülé igazán kiváló! Érdemes megkóstolni. Ár/érték arány számomra továbbra is rossz, szerintem Kecskeméten van ennél lényegesen jobb étterem picit alacsonyabb árfekvésben.
A Bagatellt két séf, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor hívták életre a kétezres évek első évtizedének végén Kecskemét szívében, s az azóta eltelt idő azt látszik igazolni, hogy két dudás is megférhet egy csárdában. A falon berámázott fotók az étterem életéből és jól sikerült, látványos...
A párommal voltunk Kecskeméten és gondoltuk,kipróbálunk egy számunkra új éttermet,mert megérdemeljük.A sok mindennapi lótás-futás után a Bagatell étteremre esett a választás. Egy finom ebédet fogyasztottunk el ebbe a kellemes hangulatú étteremben.Ahogy beléptünk megcsapta a fülünket egy kellemes...
Kecskemét legjobb étterme! Kisebb társasággal jártunk itt augusztusban, mindannyian mást-mást választottunk az étlapról, és már küllemében is megsüvegeltük az elénk helyezett ételeket :-).........hát még amikor megkóstoltuk. :-) Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni a helyről. Tetszett a...