Ha jól emlékszem, amikor pár éve a Black Cat Pubban jártunk még nem működött mellette azonos néven hamburgerező. A betű híján való névazonosság okán (a Black Cab Burger a legjobb hamburgerezők egyike országos szinten) felfokozott várakozással ültünk be ide, annyi időre, amíg elkészül a hamburger.
(Utána kézbevettük és mentünk a következő helyre, mert az idővel spórolni kell, ha turnézunk. ) Olcsó hamburgert adtak, 500 és 600 forint között volt az alapjáratú, tűrhető zsemlével és ízesítőkkel, azonosíthatatlan alapanyagból származó húspogácsával. Erénye, hogy ezt a vékony és ismeretlen eredetű húspogácsát vaslapon sütik meg. Először voltunk itt, ha nem változik semmi, akkor utoljára. Tanuljanak meg hamburgert készíteni, nem nagy dolog, ott van minden releváns info két kattintásnyira a világhálón.