A Bodza bár egy rendkívül szeretnivaló, nagyon hangulatos, franciás egység, afféle trendi, igényes újhullámos cukrászda a Rákóczi úton. A kiszolgálás kedves, az árak meglehetősek, főleg a süteményeké magas. Bodzás limonádét ittunk, ha már a bodza bárban voltunk.
Illetve egyikünk ragaszkodott ahhoz, hogy aki nem ül volán mellett, az igyon Unicumot is, úgyhogy engedtünk a gyengéd erőszaknak. Kértünk továbbá még az tiramisut is, amit, akárcsak a limonádét befőttes üvegben szolgáltak fel. Jómagam egy csokis-lolipopot is megkóstoltam. A sütemények nem képviseltek műfajcsúcsot, de azért egy szép kövér négyest megérdemelnek, az összélmény vita felett 5 pont volt. Tartanak kézműves borokat is, olyan is akadt köztük, amiről nem hallottunk, kértünk is egy deci rosét a Havas és Tímár pincészettől. Nagyon jól éreztük magunkat, ha a süteményeket kicsit barátságosabban árazzák be, többet rendelünk.