Gyenge 2016. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hely kifejezetten a magasabb árkategóriát képviseli. A tulaj tudtommal olasz, de a séfnek bőven lenne mit tanulnia az olasz konyháról. Az asztalon 1 éve lejárt avas olivaolaj szomorkodik. A majdnem langyos minestrone levesben szétfőtt mirelit répa zöldbab,borsó és hasáb burgonya (!) pedig lehetett volna friss alapanyagokból is ennyi pénzért. Miután sajnos sajt nem jutott bele, kértem egy kis parmezánt ami viszont kb mint a fűrészpor olyan volt,de egy fokkal jobb lett. Nyilván a legolcsóbb, előre reszelt szemetet veszik. Eredetileg carbonara lett volna a második fogás de ez az étlap állítása szerint tejszínnel készül. :-O Innen látszik hogy a szakács nem vágja a műtajt. A vargányás szarvasgomba aromás pizza pármai sonkával szarvasgomba aromát nyomokban sem tartalmazott, állott volt mire kihozták, nem volt megsütve rendesen, ahogy az articsókás sem.A sonkán érződött, hogy nívós fajta. A pestos tagliatelle és a házi limonádé viszont első osztályú volt. Röviden: Drága, sznob hely, gyengécske konyhával.
Minden frissen készül, remek felszolgáslás, hatalmas adagok (ezért ilyen drága első ránézésre, de egy tésztaételt ketten se birunk megenni). Tulajdonos mindig a vendégek között van, érdeklődik, hogy kinek hogy tetszett az étel. Külön plusz az előre odakészített rágcsáért az asztalokon. Nagyon...
Évek óta az egyik kedvenc olasz tulajdonú olasz éttermünk Kecskeméten. Kedves, hangulatos hely. Az ételek mindig frissek, finomak. A választék bőséges, a tészták adagja bőven elég két főnek is. Érdemes előre asztalt foglalni, mert sokan vannak. Ami zavaró és kicsit giccses az a sok vallási témájú...
Az Akadályzabáló csapata már többször is imába foglalta a dél-olasz szakács nevét [moderálva - a szerk.], aki több mint másfél évtizede létrehozta, és azóta is szívvel-lélekkel üzemelteti Kecskeméten a Cézár éttermet. Ez a hely elsősorban azoknak a gurmánoknak jelenthet igazi oázist, akik valaha...