Kiváló
2016. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Akadályzabáló csapata már többször is imába foglalta a dél-olasz szakács nevét [moderálva - a szerk.], aki több mint másfél évtizede létrehozta, és azóta is szívvel-lélekkel üzemelteti Kecskeméten a Cézár éttermet. Ez a hely elsősorban azoknak a gurmánoknak jelenthet igazi oázist, akik valaha valamelyik tengerparton szerettek bele a mediterrán ízekbe (illetve az olyan alapanyagokba, mint a kagyló, a garnéla- és a királyrák, a tintahal, a polip és a tenger többi "gyümölcse"), és akik azóta sem találták meg ezeket az ízeket Magyarországon. Mert tény, hogy sokan sokféleképpen próbálják reprodukálni a tengerpart ízeit, de néhány üdítő kivételtől eltekintve mind belebuknak a próbálkozásba. Nem úgy a Cézár étterem: itt ízes, roppanós, friss alapanyagokból készülnek a mediterrán fogások, köszönhetően annak a teherautónak, amely hetente kétszer szállít friss alapanyagokat a konyhára. Legyen szó akár a tenger gyümölcsei pizzáról, a garnélás vagy épp feketekagylós spagettiről, esetleg a hatalmas mediterrán haltálról, itt minden étel ötcsillagos. Arra esetleg figyeljünk oda, hogy fél adagot kérjünk az egyes ételekből, mivel a pizzákat kivéve óriási, de tényleg óriási adagokat mérnek (a spagettit vagy a lasagnét például jól megpúpozott serpenyőben hozzák ki, annyira sok itt egy adag). Az árak így abszolút középkategóriásaknak számítanak, ilyen alapon nem érheti szó a ház elejét. Azt sajnos nem hallgathatjuk el, hogy csupaizom kísérő(k) nélkül kerekesszékkel ebbe az étterembe sem lehet bejutni, és akadálymentes mellékhelyiséget is hiába keresünk, ha viszont szép tavaszi/nyári időben érkezünk, érdemes a fedett teraszon elhelyezkedni. A nyugalmas Kaszap utcában, a piaccal szemben kellemes "nyíltszíni" étkezésben lehet részünk. A nagy melegben mindenképpen kérjük a ház valamelyik saját gyümölcsös limonádéját, és sütkérezzünk a kedves pincérnők bájos mosolyában! :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Cézár Étterem további értékelései
2018.11.10a párjával
Kiváló
Minden frissen készül, remek felszolgáslás, hatalmas adagok (ezért ilyen drága első ránézésre, de egy tésztaételt ketten se birunk megenni). Tulajdonos mindig a vendégek között van, érdeklődik, hogy kinek hogy tetszett az étel. Külön plusz az előre odakészített rágcsáért az asztalokon. Nagyon...
2017.10.15a párjával
Kiváló
Évek óta az egyik kedvenc olasz tulajdonú olasz éttermünk Kecskeméten. Kedves, hangulatos hely. Az ételek mindig frissek, finomak. A választék bőséges, a tészták adagja bőven elég két főnek is. Érdemes előre asztalt foglalni, mert sokan vannak. Ami zavaró és kicsit giccses az a sok vallási témájú...
2016.05.30családjával
Gyenge
A hely kifejezetten a magasabb árkategóriát képviseli. A tulaj tudtommal olasz, de a séfnek bőven lenne mit tanulnia az olasz konyháról. Az asztalon 1 éve lejárt avas olivaolaj szomorkodik. A majdnem langyos minestrone levesben szétfőtt mirelit répa zöldbab,borsó és hasáb burgonya (!) pedig...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval