Kiváló 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta az egyik kedvenc olasz tulajdonú olasz éttermünk Kecskeméten. Kedves, hangulatos hely. Az ételek mindig frissek, finomak. A választék bőséges, a tészták adagja bőven elég két főnek is. Érdemes előre asztalt foglalni, mert sokan vannak. Ami zavaró és kicsit giccses az a sok vallási témájú kép, festmény a falakon, de egyben egyedi is. Nyáron hangulatos utcai kiülős része is van az étteremnek.
Minden frissen készül, remek felszolgáslás, hatalmas adagok (ezért ilyen drága első ránézésre, de egy tésztaételt ketten se birunk megenni). Tulajdonos mindig a vendégek között van, érdeklődik, hogy kinek hogy tetszett az étel. Külön plusz az előre odakészített rágcsáért az asztalokon. Nagyon...
Az Akadályzabáló csapata már többször is imába foglalta a dél-olasz szakács nevét [moderálva - a szerk.], aki több mint másfél évtizede létrehozta, és azóta is szívvel-lélekkel üzemelteti Kecskeméten a Cézár éttermet. Ez a hely elsősorban azoknak a gurmánoknak jelenthet igazi oázist, akik valaha...
A hely kifejezetten a magasabb árkategóriát képviseli. A tulaj tudtommal olasz, de a séfnek bőven lenne mit tanulnia az olasz konyháról. Az asztalon 1 éve lejárt avas olivaolaj szomorkodik. A majdnem langyos minestrone levesben szétfőtt mirelit répa zöldbab,borsó és hasáb burgonya (!) pedig...