Kiváló 2018. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Minden frissen készül, remek felszolgáslás, hatalmas adagok (ezért ilyen drága első ránézésre, de egy tésztaételt ketten se birunk megenni). Tulajdonos mindig a vendégek között van, érdeklődik, hogy kinek hogy tetszett az étel. Külön plusz az előre odakészített rágcsáért az asztalokon. Nagyon jók a halételek is, kicsit Olaszországban érzi magát az ember :)
Évek óta az egyik kedvenc olasz tulajdonú olasz éttermünk Kecskeméten. Kedves, hangulatos hely. Az ételek mindig frissek, finomak. A választék bőséges, a tészták adagja bőven elég két főnek is. Érdemes előre asztalt foglalni, mert sokan vannak. Ami zavaró és kicsit giccses az a sok vallási témájú...
Az Akadályzabáló csapata már többször is imába foglalta a dél-olasz szakács nevét [moderálva - a szerk.], aki több mint másfél évtizede létrehozta, és azóta is szívvel-lélekkel üzemelteti Kecskeméten a Cézár éttermet. Ez a hely elsősorban azoknak a gurmánoknak jelenthet igazi oázist, akik valaha...
A hely kifejezetten a magasabb árkategóriát képviseli. A tulaj tudtommal olasz, de a séfnek bőven lenne mit tanulnia az olasz konyháról. Az asztalon 1 éve lejárt avas olivaolaj szomorkodik. A majdnem langyos minestrone levesben szétfőtt mirelit répa zöldbab,borsó és hasáb burgonya (!) pedig...