Átlagos 2016. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Népszerű de nagyon egyszerű hely házias konyhával. Egyik fele igazi talpon álló kocsma. A másik fele egy egyszerű, de annál népszerübb házias jellegű konyha. Sajnos a két helységet csak egy függöny választja el. A hely adottságai az ide látogatók számához képest igen kicsi. A teraszon alig lehet helyet foglalni. Parkoló kevés és még a környező utcák parkolói is zsúfolva vannak. A kiszolgálás kedves, de kissé túlzó. A wc tiszta , de erősen felújításra szorul. Az étterem tiszta, de zsúfolt. Sokszor zavaró ha a másik asztalnál hangosabbak. Sajnos biztosan sokszor használt olajjal főznek mert minden ebéd után a wc- re rohanás nem marad el az érzékenyebb gyomrúaknál. Amúgy finom az étel. Süti bevihető. Sültes tálat elvitelre is készítenek. Lehet ebédet hordani ételesben. Van kedvezményes heti és hétvégi menü is. Sokan szereti a helyet.
Egyszerű berendezésű, visszafogottan dekorált, szín- én formavilágát illetően a hetvenes évek kispolgári ízlésvilágát hordozó vendéglátóegység. Mint az étlapról megtudható, a vendéglő elődje a Boróka kocsma volt, ez alakult át 1993-ban a jelenlegi koncepció mentén. Az asztalon művirág, valamint...
Tavaly nyáron, már volt szerencsém itt vacsorázni. Igazi, magyaros kisvendéglő hangulata van. kilencvenes évekből. Megmondom őszintén, nagyon leves-párti vagyok. Kettőt is megkóstoltam, illetve hortobágyi göngyölt húst... Még egyszer sem fogott ki rajtam a mennyiség, de itt el kellett...
Interneten választottuk a sok pozitív visszajelzés miatt a Csaplár Vendéglőt. Szűk családi születésnapi ebédre foglaltunk asztalt telefonon ( 4 fő+ 1 gyerek) meglepetésünkre születésnapi díszítés várt bennünket. Először jártunk itt, de a nagyszerű kiszolgálás, az ételek kiváló minősége...