Egyszerűen, hogy mindenki tudja miről írok! ! ! Ez az étteremnek véletlenül sem nevezhető létesitmény, emberi fogyasztásra alkalmatlan, ételnek nem nevezhető valamit tesz a véndég azstalára! ! ! Akinek kicsit is fontos az egészsége messziről kerülje! ! ! Kár belemenni bármilyenféle itélkezésbe, ez a csárda úgy ahogy van messziről kerülendő
Átutazóban voltunk a párommal Kecskeméten és betértünk a Csepegi Csárdába , ebédelni . Bár ne tettük volna ! Rendeltünk ( a felszolgáló hölgy ajánlására ) orja levest , kemencés csülköt, malac sültet lila káposztával ( a pontos étel megnevezésekre nem emlékszem ) A hölgy udvarias és aránylag gyors volt, de az étel.
. . . . A levesben lévő hús darabkák avasak voltak és talán szimatilag sem állt a helyzet magaslatán . A két fő étel szemre mutatós volt ( le is fotóztam ) de mikor a húsokat szerettük volna vágni , a villa sem akart beleszúródni vágni meg pláne nehezen sikerült, a rágásról már nem is beszélek ! Szóval , nem átsütve keményen és megmerem kockáztatni, hogy a levesben lévő húshoz hasonlóan avas volt ( egy tőről fakadt ) Az asztal körül ólálkodó puliszerű kutya és zsemleszínű macska járt jól , mivel jócskán kaptak a "lakomából ". Most már nagyon bánom,hogy nem tettem szóvá a szakácsnak a " mester " művét, ha bár fizetéskor a hölgynek megemlítettem kifogásaimat , de szóra sem méltatta! Megjegyzem az egész Csárdában csak mi voltunk ( 2013. 10. 08- án 14ó. 30p. ) Mind ezekért, két üdítővel és egy salátával együtt 6000Ft azaz hatezer Ft-ot fizettünk! A nyugta szám : 0761 / 00005 2013. 10. 08 . 15ó. 21p. A honlapjukon ( így utólag megnézve) házias olcsó ételeket reklámoznak, hát ez egy nagy vendég megtévesztő szöveg ! A pénzt nem sajnálom , ha jó és ízletes ételt kapok , de ,ha pofátlanul ( elnézést a kifejezésért ) lehúzzák a vendéget ennyivel a szinte ehetetlen ételükkel. . . . . . Innen "üdvözlöm " a KIS SÁNDOR KFT, CSEPEGI CSÁRDA összes dolgozóját és további sikereket kívánok ! D. A. L. Egy Szegedi átutazó .
Nem térek még most sem magamhoz, hogy életem egyik legrosszabb élménye volt betérni ebben az étterembe. Óriási várakozás, szétesett, képzetlen és kedvesnek kicsit sem mondható pincérek, az ételek szörnyűségére pedig szavak sincsenek. Piszkosak voltak az evőeszközök. Összekeverték a rendelésünket, amit többszöri kérésre sem cseréltek ki.
A bakonyi sertésszelet pedig a paprikától irtó keserű volt, az óvári szeletről nem is beszélve, amiben párizsi volt, az is a legrosszabb fajta, rágós hús, gomba alig. . . Kértem volna krokettet köretnek közölték nincs, mondom akkor petrezselymes krumplit, nos ez sem volt, csak olyan a gyorsfagyasztott krumpli és gyors rizs, amit a valamire való étterem nem csinál. Otthon jobb köretet főz az ember, a húsról nem beszélve. El is kértem a panaszkönyvet, amit egy óriási cirkusz követett egy kövér, igénytelen ember kijött és veszekedett, hogy minek jöttünk mi ide, mégis mit képzelek magamról beírok a panaszkönyvbe. Szánalmas volt, mikor elmentünk hangosan elkezdte olvasni, amit írtam és hangosan ordibálta a nevem. Ilyet még egy harmadrangú helyen sem csinálnak. Egyszerűen borzalmas élmény volt, senkinek nem kívánok ilyet! A mellettünk lévő asztalt elszámolták 300 Ft-al "véletlen" Szóval erre már nincsenek szavak. Remélem akik eddig panaszt nyújtottak be nem hagyják ennyibe és tesznek bejelentést a fogyasztó védelemhez, mert látom mások ugyanígy jártak. Kérlek Benneteket tegyetek írásost panaszt, mert ez nem játék, büdös húsok stb. stb.
A repülőnapkor tértünk be, mert egy ismerős Ódákat zengett róla. Kértünk üdítőket ami a kérésünk ellenére fél liter helyett volt vagy 3dl, a gyümölcslevesek és a húsleves finom volt nagyon, aztán a 3 csárda csülökből kettő mócsingos volt a harmadikon már találtunk húst is és rágós is volt.
Ez nem volt büdös, akkor volt az előttem szóló pár rendőrös esete is. Kértünk még 1 bakonyi bordát is, hát annak semmi íze csak a pirospaprika érződött ki, mert ha még van egy kis pörkölt íze akkor egye-fene nem rossz,a húst meg sem ettem,ugyanis olyan nyers volt nem tudtam elrágni! Volt velünk egy gyerek kakaós palacsintát kért, 3x meg kérdezte a pincért -"Bácsi ugye cukros a kakaó? " Az IGEN válasz ellenére sima keserű kakaópor volt benne, még nekünk felnőtteknek is katasztrófa volt! Mindezek közben tisztán hallottuk a személyzet otromba, káromkodással teli beszélgetéseit! Ez színvonal alatti! ! ! ! !
Hát,nem is tudom,hogy hol kezdjem. Ma a férjemmel kecskemétről tartottunk hazafelé és gondoltuk,hogy bemegyünk a Csepegi csárdába ebédelni. Vártunk kb 10 percet,mire odajött a pincér. Rendeltünk két üdítőt egy gulyáslevest és két csárda csülök nevezetű ételt.
Az üdítővel és a levessel nem is volt gond,de amikor az első csülökfalatot egyszerre köptük vissza a férjemmel a tányérunkra és egymásra néztünk. . . . . . . . hááááát egy kicsit büdös volt. A férjem bement és diszkréten szólt a pincérnek,hogy nem igazán jó az étel,amit a pincér el is vitt előlünk. Egyszer aztán jött egy jól megtermett,igénytelen ember,aki mint kiderült a szakács volt. Elénk rakta a tányérokat,amit a pincér elvitt tőlünk,és belenyúlt kézzel és elkezdte enni a csülköt,azt mondta,hogy "ez egy világbajnok csülök,és hogy mi mit képzelünk,hogy azt mondjuk,hogy ez büdös? "és az undorító viselkedésével távozott is. Mi kértük a számlát,hogy mielőbb el tudjunk onnan menni. Kihoztak nekünk 5000 ft-os számlát,amiben a csülök is benne volt. Persze,ezt nem voltunk hajlandóak kifizetni,és ezért a szakács hívta a rendőröket. Vártunk rájuk egy órát,és a vége az lett,hogy ki kellett fizetnünk az 5000 ft-ot,azért,amit nem ettünk meg,mert büdös volt. A rendőrök csak mosolyogtak az egészen. Úgyhogy,ha valaki teheti,az ne menjen be oda. Inkább menjen tovább 200 métert,és ott abban az étteremben biztos nem fog ilyen történni. Ja,és azt mondta a csakács,hogy mi ebben biztos profik vagyunk,hogy így viselkedünk.
SAJNOS-MOST MÁR IGY UTÓLAG MONDOM- elmentünk a családdal ünnepelni, gondolván, hogy itt elfogadható áron megkapjuk a menüt illetve az ellátást. Hát nem igy történt. Az előre megrendelt és megbeszélt menüvel nem is volt gond, de az ital, ami főleg szinte csak üditőböl állt, méreg drága lett.
A vendégek többsége gépkocsival érkezett,igy szeszesital szinte nem is fogyott. Kérés nélkül hozták a kancsos üditőket, majd a számlát. Hát elájultam, többe került az ital mint az étel. Na szóval nem ajánlom senkinek. Még ők voltak megsértőde, mert reklamáltam. Öcsi Kecskemétről
Csepegi Csárda ! Fogalom volt az ismerősök között, bárkivel beszéltünk aki ezen a környéken járt, feltétlenül megemlitettük, hogy kihagyni nem szabad. Az ételek, a kiszolgálás, a gyorsaság az szinte már I. osztályu volt. De most mi nagyon nagyot csalódtunk. Hétvégén átutazóban voltunk, és gondoltuk, ha már erre visz az utunk, akkor egy ebéddel itt ajándékozzuk meg magunkat.
Megrendeltük az ételeket és vártunk, eltelt 20-25 perc mire nagy nehezen a levest megkaptuk. Nos sajnos, az Ujházi tyúkhúslevest vissza kellet küldeni: nem volt leszűrve - zavaros volt, savanyu volt a leves, és a hús pedig büdös. Ezután érkezett a brassói - most már tudom soha többé nem rendelek - ami tocsogott a zsirban és a sültkrumpli nem frissen volt sütve hanem melegitett volt. A felszolgáló igaz elnézést kért és nem számolták fel a levest, de sem a konyhafőnök, sem az üzlet vezetője nem keresett meg bennünket, hogy elnézést kérjenek. Nagyon sajnálom, hogy ilyen negativ véleményt kellett irnom, de ez egy szuper hely volt, sokat jártunk ide. Ezek alapján nem fogom jó hirüket kelteni, mert a szinvonal hát a béka . . . . . alatt van.