A jelenlegi kiszolgálók lassúak, hanyagok és nem érdekli őket a precizitás!!! Nem volt senki, mégis 1 órát vártunk az ételre, a telefont pesig fel se vették, amikor még távolabb jártunk!!!! Kitti volt a királynő! Azt a színvonalat szeretném vissza!!!!
Mint mindig most is nagyon éhesek voltunk ,betértünk a város szívében található az ElBandi gyors étterembe. Nagyon jó idő, és igy kint a teraszon majszoltuk be az óriási adagú hamburgereinket. Egy kicsit sokat kellet rá várni,de azért volt mert nem fagyasztott,hanem friss húsból készült,nagyon finom volt a hús,kevés helyen van ilyen igényesen és finoman elkészitve.
Már többször is vendégeskedtem náluk. Leginkább a tortillát érdemes náluk rendelni. Finomak és nagyok. Eddig egyszer ettem hamburgert, de nem igazán ízlett. Sajnos a hely elég kicsit, nyáron kilehet ülni. van álló pult is, de télen van mikor az is tele van. A megközelíthetősége jó, de fizetős parkoló zónában található. A kiszolgálás megfelelő. összességében ajánlom.
A Dobó körúton a MaxXx Burger mellett üzemel az El Bandi gyorsétterem (másik egységük a Piacnál, de az még kisebb, igazából amolyan bódés büfé). Ha nem is éjjel-nappal vannak nyitva, de jó sokáig, reggel 8-tól hétköznapokon éjjel 1-ig, hétvégén pedig hajnali 4-ig, felkészülve az éjszakai bulizókra.
Igazából ez a kör adja a vevők többségét, a fiatalok, akik szeretik a gyorséttermeket és az itt kapható ételeket: a fő profil a hamburger és a hotdog, ezek mellett tortilla és grillezett szendvicsek is szerepelnek a kínálatban. Egy sajtos hotdogot ettem salátával, uborkával, 450 Ft-ba került, elég jó ár-érték arány, nem volt rossz, de nem is hagyott maradandó ízélményeket. A kiszolgálás kissé vontatott volt, s nem is voltak hozzánk túl kedvesek, a szomszédos MaxXx Burger ebből a szempontból sokkal jobban teljesített. Ottlétünk alatt folyamatosan jöttek újabb vásárlók gyalog és autóval is, a legtöbben elvitelre, s a különféle hamburgerek tűntek a legnépszerűbbnek.
A hétvégén egy kiadós túrázás után akartunk elvitelre venni valamilyen laktató ebédet, így beugrottunk az El Bandiba. Talán a legjobb ár/érték arányú Jenki Steak Tortillát választottam, (tejföl, fűszeres ketchup, sajt, husi, káposzta, ubi), mindez csak 600Ft volt! Hatalmas adagot adnak, a végét már alig tudtam megenni.
Minden friss, nem patikamérleggel mérik ki a sajtot, hanem egy nagy marékkal tesznek bele. Elvitelre kértük, de tálcán kaptuk, majd amikor ezt szóvá tettem, azonnal szó nélkül csomagolta el. Csak ajánlani tudom!
Éjszakánként egy jó buli után nálunk nem is kérdés, hogy hova megyünk enni. A kiszolgálás néha kicsit lassú, van hogy 15-20 perc mire eljutok egy hamburgerig, de az étel minősége kérpótol mindent. Tökéletes elvitelre helyben fogyasztva is minden egyes ételük amit csak végigkóstoltam itt.
Viszonylag közel van a központól, gyorsan oda lehet érni bárhonnan, kedvesek a kiszolgálók, jó a hangulat.