2016. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 21.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Én egymás után két nap is a Három Gúnár étteremben ebédeltem munkatársaimmal, mivel egy munkáltató által fizetett oktatáson ( továbbképzésen ) vettünk a rendezvénytermünkben részt.Maga a rendezvényterem a Hotel részben volt, és hát ezt a részét is szívesen értékelném, de mivel szobában nem voltam, és nem aludtunk ott ezért az kihagyom most, csak az éttermet értékelem.(Hozzáteszem a portán az idősebb úr mikor megérkeztünk az sem tudta melyik bolygón van, nem hogy itt 12 embernek rendezvénye lesz megtartva )
Szóval az étterem..Nagyon szépen kialakított étteremről van szó, a terasz részét kiemelvén ami egy hangulatos vacsora elfogyasztására nagyon is alkalmas.Mellékhelységek tiszták , és jól felszereltek.Kifogásolhatni való viszont a székek és asztal minősége.Lehet szépen megvan díszítve, de azt hittük széttör alattunk a szék annyira nyikorgott a fa szék, és az asztal sem a legstabilabb.
A kiszolgálás viszonylag gyors, de nem hangulatos.Mosolyt az ember ne várjon a pincérektől.Ezen lehetne még javítani.
Na és az ételek, itt a legnagyobb negatívum amit az étterem elszenved.
Azt gondolná az ember hogy mégis egy 4 csillagos étteremről van szó, és nem fordulhat elő az hogy nyersen jönnek ki az ételek a szakácstól, már pedig előfordulhat.
Nem tudom hogy ez megkülönböztetés miatt vagy sem, de érezhetőn kevesebbnek éreztem magam a kiszolgálásnál , nem mint egy betévedt vendég, hanem inkább mint egy melós akinek a főnöke fizeti az ebédjét.
Első nap zöldségleves ?? Nem tudom mert esküszöm csak zeller meg némi répa volt a levesben.A Zeller gumó sem volt már friss.Második fogás sima Cordon Bleu egy kevés hasábkrumplival, meg némi díszítéssel ,desszert valami túrós, savanyú massza a pohárban, amit meg sem tudtam enni.
Második nap gombalevest tálaltak fel nekünk, ami viszonylag még ehető is volt, igaz nem az amire én megszoktam a jó éttermektől, ez inkább csak olyan gyorsan összedobott valami volt.
Leves után valami hús cafat sok sok zöldséggel és díszítéssel a tetején került az asztalunkra.Szerintem Flekken-nek készült csak elrontották, mert annyira inas volt, és sótlan. A zöldségek nyersek volat ! ( Padlizsánt szerintem még el tudtam volna ültetni ha nagyon akarom )
Desszert viszont finom volt.Több fajta jégrém, tejszínhab, finom mandula a tetején ( igaz hozzáteszem, megismerem én az olcsó jégkrém ízét, és a citromos fagylalt,ebben a kompozícióban eléggé lehúzta ).
Összességében betévedni, és megkóstolni egy két ételt talán megéri, de én ha jót akarok enni, és jól fogyasztani, nem ezt a helyet választanám.Főleg hogy az ember 4 csillagtól többet várna.
Egy kis utóirat: Nem tudom milyen lehet a Hotel része, mert szobát nem vettem ki, de sokat elárul a kezeletlen beázás, karcos folyosó falak ( bőröndtől ) , és a lejárt Tűzvédelmi második emeleti ablak vész nyitó szerkezete.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Három Gúnár Étterem további értékelései
2022.09.22gyerekekkel
![]()
Egy augusztusi keddi déli órákban úgy gondoltuk hogy ebédelünk egyet egy olyan étteremben amit még nem próbáltunk.A Kecskemét belvárosában voltunk csavarogni és kb 800 méterre a Malom központtól található a Három Gúnár Étterem.Igaz nem csak étterem hanem ****Hotel is,de mi csak étkezni akartunk....
2022.08.19csoporttal
![]()
Több rendezvény és konferencia alkalmával voltam itt. Nagyon finom az étel, kedves, profi a kiszolgálás. Ajánlom
2021.06.22a párjával
![]()
Kecskeméten ár-érték szempontjából az egyik legjobb hely. Kiváló konyha. Udvarias kiszolgálás. Csodás helyszín: a belváros közepén egy csendes kis oázis. Külön plusz pont jár a hétköznapi és a vasárnapi svédasztalos ebédekért. Gyakori vendégek vagyunk, de még soha nem csalódtunk a helyben....
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel