Eleve kedves volt a fogadtatás,barátságosan üdvözöltek,majd egyeztettünk és mondták is,hogy nyugodtan fogyasszunk! Az étterem elég "gigantikus" benyomást kel,tágas a tér,sok az asztal,mivel már nem a tipikus ebédidőben mentünk,ezért nem voltak túl sokan. Az asztalok és a székek rendezettek,a terem közepén pedig a kínálópult sok jóval csábított. Először is levest ettünk,kislányom ragulevest kóstolt,mondjuk az maximálisan rendben volt,én gyümölcsleves-rajongóként a meggykrém-levesre szavaztam,ami ugyan ízre finom volt,de a nevével nem teljesen volt kompatibilis,hiszen a krémleves az inkább selymes,lágy és mondjuk egész meggyszemeket képzelek el benne esetleg "krutonként",vagy édes túrógombóckákat,vagy ilyesmit,de ebben a botmixerrel nem tökéletesen összedarabolt meggydarabok és héjdarabok elég kellemetlen élményt nyújtottak és nem is igazán bírtam eldönteni,hogy mi volt a cél. Hogy legyen benne valami "rágható" is (de azt a célt szolgálnák a fentebb említett ötleteim),vagy siettek a mixeléssel és "úgy maradt". Ezután a főételek sokaságába feledkeztünk bele,erős a "rántott" mezőny,rántott sertésszelet,- sajt, - brokkoli, - karfiol! A pörköltimádóknak kakaspörkölt,aztán lecsós sertésmáj,amely - bár a májat nehéz jól elkészíteni - finom és ízletes volt,a máj kellemesen puha. Chilis bab is volt még, valamint sajttal sütött csirkecombfilé. Köretek steak-burgonya,rizi-bizi,párolt zöldségek. Savanyúságok széles választékban,de volt még kellemesen ízes fejes saláta és egy majonézes saláta is,ami kimondottan finom volt,nem a szokványos majonézzel nyakon öntött valami,hanem ízes,kellemes hagymaízt is ki lehetett rajta érezni. A desszert "front" nem annyira erős,a túrógombóc receptjén változtatni kéne,vagy egyáltalán levenni a kínálatból,mert sajnos kemény,kimondottan grízes,szinte nyelhetetlen valami,amit azért a hozzá kínált édes tejföl-szósz segített lecsúszni,a tejföl-szósz nagyon finom volt,én narancsot is kiéreztem belőle. Volt még egyfajta sütemény,alul brownie-jellegű,felül krémmel. Az is elnyerte a lányom tetszését! A mosdó nagyon szép tiszta,wc-papír,szappan,valamint papírtörölköző is megfelelő mennyiségben található. Összességében mindenképpen megyünk még,elég sűrűn járunk Kecskemétre,nem fogjuk kihagyni,mert ár-érték arányban és választékban is nagyszerű a hely,valamint a kiszolgálás is figyelmes,kedves,a kiürült tányérokat megfelelő ütemben vitték el,nem tolakodóan,de állandóan jelen volt a személyzet. Remélem,a továbbiakban is így marad mindez mindnyájunk megelégedésére!