Jól kitalált dizájnos kocsma. Bementünk, nézelődtünk, megjelent egy tulajnak kinéző cseppet sem barátságos és kedves ember, érdeklődött némi offenzivitással, amilyennel a részegeket vagy oda nem illőket szoktak eltanácsolni jobb helyekről, hogy „segíthet-e”. Mondtam, fogyasztanánk valamit, mire ő „semmi akadálya”.
No még szép, elvégre azért tart fenn az ember kocsmát, hogy ne legyen akadálya annak, hogy ihasson ott az ember egy pohár bort vagy sört. Rendelés után derült ki, hogy bodzaszörp nincsen. A kiszolgáló csaj igen szexi volt, nagyon rövid nadrágot és harisnyakötőt mintázó tetoválást hordott a combján, megragadta a férfiember tekintetét. A borok s a pálinkák között is voltak érdekes tételek. Ha a tulaj normálisan közeledik hozzánk szerettük volna a helyet. Így nem szerettük, nem is megyünk vissza.