Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét

a 103 kecskeméti étterem közül
Hely jellege
cukrászda, kávézó - kávéház
Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét
Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út KecskemétNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét
13 fotó

4 vendég értékelése alapján

50%
50%
3,3Ár / érték
4,5Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont - Évindító Szállásvadászat Kecskeméten
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Előrefizetési kedvezmény félpanziós ellátással
Aranyhomok Hotel Kecskemét
38.160 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét vélemények

Szörnyű 2024. január 21.a párjával járt itt
Életemben nem ettem ilyen rosszat. A sajttortát a szalvétába kellett kiköpnöm, pedig ételt nem szoktam kidobni. Kár hogy hazahoztam, ha ott kóstolom meg , megetettem volna tulajjal . Az édes aprósütijük szerintem egyidős lehetett velem.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Szörnyű 2022. december 1.egyedül járt itt
Itt akkor most kivételesen durva leszek és rosszindulatú. Egyáltalán nem szoktam egyeseket osztogatni merő sértettségből, meg szeszélyből, de délután, 17 óra után beültem ide, mivel, hogy ez egy kávézó, annak hirdeti magát, odamentem a pulthoz, mert hozzám nem jött senki, hiába vártam, és mondtam, hogy süteményt ennék és kávét innék.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 132 városban járt márFelfedező - 109 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3121 feltöltött kép
2019. július 11.barátokkal járt itt
Kecskemét belvárosában ez nyerte meg leginkább a tetszésemet, hogy a már délelőtt is perzselő alföldi nap elől beüljünk valahova felfrissülni. A süteményes pult csábító volt, ki is próbáltunk 3 félét a választékból. Az ízek viszont átlagosnak mutatkoztak, és nem voltak nagyon frissek.
Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Külső képNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - MosdóNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Étel/italNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Étel/italNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - BelsőNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - BelsőNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Étel/italNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Étel/italNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Étel/italNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Külső képNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Mosdó
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
2018. október 6.egyedül járt itt
A vasútállomás felé mentem gyalogosan. Már elmúlt 9 óra (9-kor zárnak), de nyitva volt az ajtó, égtek a villanyok, és még bent mozgolódott a pultban a személyzet. Azonban, mint kiderült, már zártak, csak az ajtót elfelejtették bezárni. Ennek ellenére, ha már ott voltam, szívesen kiszolgáltak.
Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Külső képNagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét - Külső kép
Nagyanyáink Sütödéje - Rákóczi út Kecskemét a térképen
6000 KecskemétRákóczi út 4.
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink