Kissé dekorációszegény, de szerethető bár a Kéttemplom közben Kecskeméten. A kiszolgálás kedves, értékeljük, hogy tartanak a kommersz pezsgőkön kívül – nevüknek megfelelően – komoly, minőségi kis szériás magyar nedűket is, így a Tokaj Nobilis pezsgőjét valamit Légli Ottó Rizling sec évjáratos pezsgőjét (előbbi 2011, utóbbi 2009), összesen 18 habzóbort és pezsgőt.
A borokat a Bortársaság szállítja, így nem meglepő, hogy szép a szelekció. Mi ezekből szemezgetünk. A szorzó kettes körül, s deciárak is e körül mozognak. Nyár lévén rosékat ittunk. Mivel épp egy vendéglőlátogatás után voltunk, nem haraptunk semmit, de ha megéheztünk volna, válogathattunk volna a borkorcsolyáikból. Toastokat, tacokat és tortilla-kat tartanak baráti díjszabás mellett, no meg néhány klasszikust, grillezett sajtot és csirkemellet, cézársalátát. Jól éreztük magunkat, bár csak azzal voltunk elfoglalva, hogy teljen az idő, míg kinyitnak a Hírös Napok standjai.