Az új helyszínen jobb a helyzet. Rendeltünk két menüt, a leves krumplileves volt póréhagymával, ez ütötte a mércét, akárcsak a desszert. Házias rizskochot kínáltak tojásfehérje toppinggal. Háromféle főételből lehetett választani, jómagam falafelt kértem. Nem volt szerencsés választás, a csicseriborsógolyók szárazak, érdektelenek, fojtósak, fűrészporszerűen voltak, ilyen rosszat nem ettem még ebben a műfajban, belepakolták őket minden nélkül egy tortillatekercsbe (készen vásárolt, naná), körítették kissé fonnyadt, nem dresszingelt salátával és túlsütött, szottyadt sült krumplival. Egyik társam Csáky rostélyost kért, ez is menüben volt, ez maga volt a tökély. Érdekese, hogy az egyszerűbb ételt jól elszúrták, míg a komplexebbet tisztesen készítették el. Megvan erre is a magyarázat: a szakácsok magyar mivolta. A sajátot jól készítették a közelkeleti importon kicsorbult a bicska. Másik társam süllőt evet bőrén sütve, ami nem volt bőrén sütve, hanem lisztes panírban, de a hal friss volt és finom. Egy fogással volt gond, ezért a négy pontot megadom a konyhára, az árak nagyon barátiak, a menü 1600 körül volt (vagy tán 1500? ), szép a borválaszték, pazar a környezet, kifogástalan kiszolgálás. Összességében 5 pont azzal együtt, hogy pont én kaptam a legrosszabb főételt. Az igazság az, hogy egészében nagyon jól éreztem itt magam. Ami falafelt illeti, felejtsék el vagy csinálják meg jól. Ott van minden info két kattintásnyira az interneten.