Kiváló 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A minőségi borkészítés 20. századi történetének egyik kulcsszava a „flying winemaker”. A borász, aki egyik nap Ausztráliában, másik nap Dél-Afrikában, harmadik nap Európában ad tanácsot. Hasonló szerepet tölt be Ruprecht László séf a magyar gasztronómiában, egyelőre még csak a trianoni határon belül. Kreatív séfként jegyzi a nyíregyházi Aventinust, a perbáli Waltert, executiv séfként a veszprémi Chiantit, a balatonfüredi Baricska csárdát valamint az etyeki Mangát. Legutóbb pedig a kecskeméti Spaletta kretív séfségét is elvállalta. A Spaletta nagyon jó hely. Ügyelnek a szezonalitásra, frissességre, minőségi alapanyagokra, kitűnő ízekkel és állagokkal találkoztunk. Minden túlzás nélkül állítható, hogy ez jelen pillanatban Kecskemét legjobb étterme. Kiváló a kiszolgálás, remek a dizájn, csodás a terasz, kifizethetőek az árak.
Az étteremhét rendezvényre foglaltunk asztalt, 3 fogásos menüt kaptunk fix áron. Aki nem ismeri: fogásonként 3-féle ételből választhatsz. Párommal más-más ételt választottunk, tehát összesen 6-félét kóstoltunk. Olyan ételeket kínáltak, ami nincs állandóan az étlapjukon. Fantasztikus! Egy szinten...
Csak azoknak ajánlom akik szeretik a modern gasztronómiát, az újra gondolt ételeket! Kecskemét belvárosában felújitott polgári házban kapott helyet az étterem és a söröző. Parkolni az utcán lehet, hétköznap este 6-ig fizetős. A hatalmas kapun belépve kellemes, modern, zárt udvar fogad minket,...