Az étteremhét rendezvényre foglaltunk asztalt, 3 fogásos menüt kaptunk fix áron. Aki nem ismeri: fogásonként 3-féle ételből választhatsz. Párommal más-más ételt választottunk, tehát összesen 6-félét kóstoltunk. Olyan ételeket kínáltak, ami nincs állandóan az étlapjukon. Fantasztikus! Egy szinten...
Csak azoknak ajánlom akik szeretik a modern gasztronómiát, az újra gondolt ételeket! Kecskemét belvárosában felújitott polgári házban kapott helyet az étterem és a söröző. Parkolni az utcán lehet, hétköznap este 6-ig fizetős. A hatalmas kapun belépve kellemes, modern, zárt udvar fogad minket,...
A minőségi borkészítés 20. századi történetének egyik kulcsszava a „flying winemaker”. A borász, aki egyik nap Ausztráliában, másik nap Dél-Afrikában, harmadik nap Európában ad tanácsot. Hasonló szerepet tölt be Ruprecht László séf a magyar gasztronómiában, egyelőre még csak a...