Szörnyű 2019. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. január 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kezdjük a kiszolgálással, a pincér sablonosan jött ment, annyit nem kérdezett ízlett-e az étel. Levesek közül a már említett zöldséges bablevest kaptuk, mindenféle zöldséggel telehányt és "majdnem fogakat kitörő" ropogós babbal(esküszöm Bud Spencer chilis babja is finomabb volt ennél), de ráhagytam, gondoltam ez valami helyi specialitás. Miután megkaptuk a főtételt, hamar rájöttem, hogy a leves és a hús készítés sem épp a szakácsok erőssége. A bélszínjava olyan savanyú és büdös volt, hogy pár falat után félre toltam a tányért. (Én mondtam nekik, hogy ne a kínaiaktól vegyék a húst , csak azért mert "nekik lenni finom huszi occón"). Viccet félretéve párom aszalt szilvás csirkéjét megkóstolva, megvilágosultam, hogy nagyon eltévesztettük a házszámot, szerintem helyi termelőktől vehették még a rendszerváltás előtt a szilvát , azért volt ilyen avas. Természetesen miután nem érdekelt senkit, hogy miért hagytuk ott szinte az egész ebédünket, számlát rendezve(borravaló ohne) emelt fővel távoztunk. Én NEEEEMMM ajánlom senkink ezt az éttermet, aki finom és ízletes ételt akar enni, mondjuk aki csak a mennyiségre utazik, annak paradicsom ez a hely.
Klasszikus magyar ételeket kínáló csárda. Kifejezetten jó a pacal és a halászlé, ízre, állagra egyaránt. Jó rántott borjúláb és a palacsinta. Kriminális, elsózott, állagproblémás, vaj nélküli vagy kevés vajat tartalmazó krumpli püré. Mintha nem ugyanazon a konyhán készült volna. Két pincérünk...
Karácsony előtt ismét Kecskeméten jártunk és ismét betértünk a Szélmalom csárdába.Most csak négyen mentünk.Olyan ételeket választottunk amiket a múltkor csak kinéztünk,de nem kóstoltunk meg. Most sem csalódtunk.Hatalmas adagok voltak és nagyon szépen,gusztusosan voltak tálalva,díszítve.Többek...