Mindenkinek ajánlani tudom aki Kecskeméten jár és egy finom süteményre vagy kávéra vágyik a belvárosban. Nyári estéken nagyon hangulatos a kiülős része, viszont sokan vannak mindig, így olykor a kiszolgálás is kicsit lassú, de megéri! :) Árban nem a legolcsóbb helyek közé tartozik, viszont cserébe minőségi ételeket, italokat kóstolhat itt az ember.
Barátnőm mutatta meg a helyet egy évvel ezelőtt. Fáradtak, éhesek voltunk, nem kimondottan süteményre vágytunk, de az élmény mindenért kárpótolt. A frissen facsart grapefruitlé egyszerűen tökéletes kiegészítője volt a különleges süteményeknek. A hely hangulata, modern dizájnja tökéletes összhangban volt a halk zenével és a kínálattal.
A Vincent mellett már sokszor elmentünk kecskeméti turnézásaink alkalmával, most végre be is tértünk. A beltér kifejezetten dizájnos, a terasz nemkülönben. Dilemmáztunk is, hogy hova üljünk, aztán a légkondicionáltság győzött, s bent foglaltunk helyet. Jól esett a nyári 35 fokos forróságban.
Frissen facsart narancsléből ittunk „hosszúlépést”, a szódát fel sem számolták. Kóstoltunk továbbá egy Mondod di Chocco nevű sütit, mint mondták, ott helyben készítik a többi bizalomgerjesztő süteménnyel együtt. 4,5 pontra tartom a teljesítményt, de felfele kerekítettünk, mert minden rendben volt, nem szólva az árakról. 630 ft egy tisztes minőségű csokis süteményre korrekt díjszabás. Végre valahol helyhez illő jó zene szól, a sanzon és a cool jazz közötti irányzat, nem mondom, hogy a kedvenc irányzatunk, de oda való, háttérzenének ideális. [moderálva - a szerk. ] Viszont mind tudtak a Szakkör kézműves sörözőről, amit értékeltünk – oda is mentünk hamarosan.