2018. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 7.Nem ajánlom a helyet másoknak!
A héten "Édeskettes" két napot töltöttünk el itt a feleségemmel. A szoba kiváló, a hotel és a környezet 4*-os. Sajnos a szolgáltatások nem ütik meg ezt a szintet.
-A wellnessben mindenféle műszaki hibára hivatkozva, alig működött valami (1 szauna, 1 infra szauna és a hideg vizes úszómedence), még szerencse, hogy a szobában jacuzzis kádunk volt, így ez annyira nem okozott gondot.
-Ez a geotermikus, falfűtéses dolog nagyon tuti, de az szerintem megengedhetetlen, hogy egy 4*-os szállóban nincs lehetőség a szobában a hőmérséklet szabályozására. Nyitott ablaknál tudtunk csak aludni, ahhoz meg azért egy kicsit hideg volt kint, úgyhogy félóránként nyitottam-csuktam az ablakot egész éjszaka.
-Tisztában vagyok azzal, hogy alacsony vendégszám esetén, a félpanziós vacsora svédasztal helyett, menüválasztásos vacsorává alakul át, de véleményem szerint (és a más hasonló szintű szállodában tapasztaltak alapján is) ez nem azt jelenti, hogy a vendég nem kóstolhatja végig az étlapot. Főleg abban az az esetben, amikor ilyen finom, egyedi, ételkülönlegességek szerepelnek azon. Nem mi voltunk az egyetlen vendégek, akik ezt szóvá tették, hiszen egy ilyen kikapcsolódás alkalmával a gasztronómiai élményeknek is hódolni szeretne a vendég.
-A csomag tartalmazott masszázst, amire érkezésünkkor nagyon kedvesen fel is hívták a figyelmünket, és tájékoztattak arról, hogy a következő napon a nap bármely szakában azt igénybe is vehetjük. Sajnos ez a lehetőség csak addig állt fenn, míg a masszőrt fel nem hívták, aki kijelentette, hogy már fél 5-re úgy is jönnie kell a szállodába, ezért fél 4-től tudja a 2x30 percet bevállalni.
Összességében jól éreztük magunkat, de ez sajnos nem a szálloda szolgáltatásainak volt köszönhető.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel további értékelései
2024.10.31a párjával
Szép volt a környezet, de a szobából mivel tetőtéri szoba, nem láttunk semmit, kifogásolható volt a tisztaság, nem működött a hajszárító, telefon, a szoba nagysága nagy volt, de egy pici tévé volt csak beüzemelve. Az étkezésnél is volt probléma, hideg volt az étel, száraz a hús! Mivel...
2024.09.15a párjával
Voltunk már olyan hotelben ami nem 4 csillagos és a svédasztalos reggeli és vacsoránál ettől sokkal nagyobb volt a választék,plussz nem csak panna cotta-t és a piskóta tekercset ismerik mint desszert.Nincs saját masszőrjük,aki tudott volna fogadni a 3 nap alatt(max fél órája lett volna). Persze...
2024.07.16a párjával
A legnagyobb kánikulában érkeztünk. Nagy meglepi volt, hogy klíma nincs a szobában! Nagy előny a hőzáró függöny, de a levegő csere nem megoldott. Szellőztetni csak éjjel 2-5 óra között lehetett. Wellness részlegről: 1 pezsgőfürdős medence /kb 4x4 m/, 1 "úszó" medence /kb 4x7 m/, szauna kabinok. A...
A Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel legnépszerűbb csomagjai
Szilveszter
Karácsony
Granada Élmények
Két ünnep között
Édes Kettesben (1 éjtől)
73.200 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval