2018. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. január 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár éve családunk az új esztendőt egy szállodában köszönti. A 2018-as év a kecskeméti Három Gúnár Hotelben talált minket.
Eddigiekkel ellentétben ezt a szállodát már ősszel feltérképeztük, ellátogattunk az étterermébe. Nagyon megtetszett a hely, a személyzet (pincér+recepciós urak) igazán kedvesek voltak, a régi típusú vendéglátást képviselték. Nyugodtan, mégis várakozással tekintettünk a szilveszterre.
Az étterem kínálatában (fél panziós ellátás volt a csomagunkban), melyet az első este pálinkakóstolóval színesítettek, változatos és igen ínycsiklandozó finomságokat lehetett megkóstolni. Gratuláluk ez úton is a szakácsoknak.
A szobák tiszták, alapvetően kényelmesek.
A wellnesz részleg nem túl változatos, de a három fajta szauna számunkra bőven elég volt.
A szállásunk egyik gyenge pontja a fürdőszoba volt, melynél minden egy átlag ember magasságában volt. Ez nehézséget, sőt problémát okozott olykor. A csap fölötti tükör egy 150 cm-es embernek nem nyújt segítséget, főleg, hogy ott van csak, odarögzített hajszárító. Figyelmesség a törülközőszárítós radiátor is, de mivel az a wc fölött és mögött volt, még nekem is tornamutatványba került, hogy ráterítsem a vizes ruhákat.
A második rossz szájízt adó dolog a számla kifizetésekor ért minket. Azt gondolom, hogy a szálloda elgondolkozhat a könyvelő váltáson, és akkor nem kerül sor olyan esetre, hogy az előleget kétszer számolják fel.
Pusztán a jobbító szándék vezérelt abban, hogy ezeket leírtam, mert mi, ezektől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat a Három Gúnár Szálloda és a Szállásvadász.hu által ajánlott szilveszteri programok közben.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Három Gúnár további értékelései
2024.08.20a párjával
Nem jó szívvel tudnám ajánlani, vagyis csak abban az esetben ha valaki mindenre IS rákérdez és szól előre! Friss házasok vagyunk. Kaptunk egy két ágyas szobát amit nem lehetett összetolni. Mivel félpanziós ellátást kértünk kaptunk egy lapot amin 5 ajánlatból lehetett választani. Cukor beteg...
2024.06.16a párjával
A city rock fesztiválra jöttünk hétvégére párommal és ez tűnt a megfelelőnek. A szoba szép volt és tiszta, a személyzet kedves és segítőkész. Egyedül a reggeli volt ami kicsit szegényes volt, nem túl változatos és sokat kellett várni arra, hogy után töltsék. Ettől függetlenül finomak voltak az...
2024.02.13a párjával
Szép volt a szoba és kényelmes,de azért voltak hiányosságok.Az éjjeli lámpa zsinorja hiányzott,az égőt el kellett csavarni ahhoz hogy égjen a lámpa.A sötétítő függöny egyik része ki volt jőve a sínből,elég csúnyán lógott.A fürdőszoba inkább az ami zavaró tényező volt,nem nyújt semmi...
A Hotel Három Gúnár legnépszerűbb csomagjai
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
28.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
99.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval