A háromcsillagos színvonalú Háry Hotel megújulva várja vendégeit Kecskeméten. A szálloda kiválóan alkalmas pihenésre, konferencia-szervezésre, családi összejövetelek megrendezésére.
Egyszerű, praktikus és tiszta. Ez a lényeg. Az autóbusz pályaudvar mellett található ez a kis hotel. Semmi fölösleges cicoma, tágas szoba, talán csak a zuhanyozófülkét szabták el, nagyon picike. Helyben lehet reggelizni. Ott jártamkor nem volt nagy forgalom, csendes is volt a hotel.
Aki azért keres helyet, hogy a várost járva, vagy a fürdőben szórakozva töltse el a napot és a Hotelben csak aludni akar, annak ajánlom. Aki luxust szeretne, az máshová menjen. De jó az ár/érték arány, azt hiszem, 1-2 napos tartózkodásra megint ezt választanám.