Az apartman ízléses és pár napos pihenés esetén megfelelő felszereltségű. A tisztasággal elég sok probléma volt. Mindenhol vastagon állt a por, a pihe és szösz, tévé, konyhapult, asztal ujjlenyomatos, mintha hetek óta nem lett volna kitakarítva. A fürdőszobában sok helyen penész volt és dohos szagú volt.
A szoba ablakán a redőny el volt törve, se felhúzni se lehúzni nem lehetett. A másik két kis felső ablakon csak egy vékony roló volt, ami a hajnali napfényt teljesen beengedte, így hajnaltól világos volt a szobában. Szúnyogháló sehol nem volt, ami egy nyári szellőztetést kellemetlenné tud tenni a bejutó bogarak miatt. A fürdőszobában egy kis ablak volt a mennyezethez közel, ami folyamatosan nyitva volt, így első éjjel megszámlálhatatlan mennyiségű molylepke jött be. Ha becsuktuk akkor percek alatt dohos szag keletkezett. Egy szúnyogháló ezt a nyitott ablak problémát orvosolni tudná. A konyhában edények, tűzhely, hűtő, mikró, kávé és teafőző van. A szekrény kicsi belepakolni nem lehet, de pár napig lehet bőröndből is öltözködni. Egy seprű vagy felmosó is elkélne az apartmanban. Az udvar nagyon szép, és hangulatos.
A zárt udvaron lehet parkolni, ahol székek és asztalok is vannak. Emeleten volt a szobánk, kényelmes francia ágyas, vastag szőnyegpadlóval, így a lábbeliket rögtön le is vettük. Az apartman felszereléséből csak a mkrot hiányoltuk egyébként nagyon kényelmes és figyelmes a bekészített tea és kávé.
Forgalmas út mellett van, de nem volt zajos, jól lehetett pihenni. A ledes hangulat világítás is tetszett és a fürdőben is minden van amire szükség lehet. Pl. hajszárító ami sok szálláson nincs.
Ősztől tavaszig szuper. Nyáron szerintem amiatt,hogy egy négy sávos út mentén van a szállás és,hogy nincsenek az ablakokon szúnyoghálók emiatt is és a zaj miatt is nehéz a szellőztetés nem feltétlenül ajánlom. Mi a delux apartmanban voltunk. Jól felszerelt,tágas. Van micró,vízforraló,pirítós készítő,étkészlet,főzési lehetőség,szagelszívó,lábasok.
A bookingon az apartman típusánál nézegettem a képeket ami biztosan nincs az apartmanban az a látványkandalló,1-2 kiegészítő és terítő. Kedves gesztus a víz, a kávé és a tea bekészítése,valamint a fürdőszobában a tusfürdő és a kis testápoló. Sajnos azért a takarítás lehetett volna alaposabb mindenhol fekete hosszú hajszálak és a szekrény tetején egy kibontott síkosító maradványa. . . nem túl guszta. . . A delux szoba szomszédos egy kisebb apartmannal és sajnos nagyon áthallatszik minden,a mindent most nem részletezném:-)ezt leszámítva nekünk szerencsénk is volt,mert szerintem vasárnap reggeltől mi az egész "objectumot"uraltuk nem volt más fizetővendég tehát teljes nyugalom volt. Összességében ajánlom az apartmant! Kocsival a belváros 10 perc,Tesco,Penny minden de minden 5 percre. Parkolás az udvaron. Kecskemétbe fülig beleszerettem. Ez a város csodálatos. A vadaspark,az arborétum a Cifrapalota, a Városháza a finom cukik. . . . Eger után a 2. helyen Kecskemét áll nálam! Sosem hittem volna,hogy ennyire szép.
Igazán luxus körülmények fogadtak, a tisztaság, komfort 5*. Kávé, tea bekészítve a konyhába, a felszereltség hiánytalan, evőeszközök, konyhai gépek, mikró, teafőző, vízforraló biztosítva. Fűtés működött, az ágynemű, törölközők tiszták. Tv, DVD lejátszó a nappaliban, hálóban. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!
Július elején jártunk itt as párommal. Meglepődtem, mikor beléptünk a nekünk szánt apartmanunkba. Ragyogó tisztaság kényelem fogadott. Igaz, mi csak ezt az apartmant láttuk, de több is van. A miénk afrikai stílusú volt, lcd tv-vel, klímával felszerelt szoba, a konyhában hűtőszekrény, főzőlap, kávé- tea főző, edények, evő eszközök.
A fürdőszoba is nagyon tetszett, tisztaság mindenhol. Az udvar szépen rendben tartott, grillezési lehetőség is van és kis kerti tó veszi körül a pihenőhelyet. Mi a földszinti utcafonti épületben voltunk. Az önműködő kapuhoz kaptunk kapunyitót. Mindenki segítőkész volt és kedves. Csak ajánlani tudom, jó szívvel. Azt említeném meg kis negatívumként, hogy a konyhában lévő kazán kapcsolót be kellene fedni, hogy a vendégek ne férjenek hozzá.