Közvetlenül a termálfürdő mellett, parkosított környezetben áll apartmanházunk, különálló, 4 személyes faházunk. Központi elhelyezkedéséből adódóan kisbolt, ajándéküzlet, több étterem kínálata (svédasztalos reggeli stb. ) igénybe vehető vendégeink számára. Apartmanjainkhoz napozóterasz, erkély, filagória tartozik.
Zárt parkoló, játszótér, ingyenesen igénybe vehető WiFi használata biztosított.
Családommal pár napot töltöttünk pihenésképpen a 2015 őszi iskolai szünetben. Régebbről ismertük már a szállásadót, hisz voltunk már egyszer ott. Egy emeleti hatalmas, több személyes apartmanban voltunk akkor, most pedig közvetlenül az udvarról nyíló faházban, mely a tulaj lakóháza mögött van.
Kényelmes, hisz két franciaágyas apartman (a faházban), Digi csatornákkal ellátott nappali/étkező, nagy fürdőszoba, mindez a fürdőtől alig pár percnyire. Az étkezés megoldható a közeli étteremben félpanziós ellátásban. Az udvar nagy, Arzén kutya (vizsla) mindig üdvözli a látogatót. A tulaj volt olyan kedves, hogy visszaadta az egy éve ottfelejtett tárgyunkat is. Ajánlom azoknak, akik megfizethető áron szeretnének a fürdő közelében megszállni.