2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 23.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mivel idén még nem voltunk szabin, párommal mindketten nagyon vártuk a nyaralást.
Már a szoba átvételekor láttuk, hogy nem a megszokott 4*-os színvonal fogad minket. A fürdőszoba sajnos egy kollégiumi fürdőszobát juttatott eszünkbe.Nem működő szappantartó, felújításra szoruló csempézés, agyonhasznált csapok.Sok bekészített törölköző volt, ám sajnos az összes agyonmosott.Hiába tiszták voltak,ha egyszer beletörlöd a kezed, már büdösek voltak.
Az étkezés átlagon aluli volt.Hiába a svédasztal,volt olyan nap, hogy nehezen tudtunk választani a levesek és főételek közül.A szeletelt sütemények minden nap ugyanazok voltak,és mivel nem voltak hűtött helyen, ezért nehézkes volt a krémtől dagadó fogókanállal levenni a tálcáról 1-et is.Minden este volt fagylalt,ami szerencsére jól jött gyerekeknek és felnőtteknek is a nagy melegben.Mivel bababarát hely, mindig volt gyerekmenü is.A pincérek munkája sem volt kifogástalan,volt hogy egyáltalán nem vagy csak nagyon lassan vitték el az asztaltól a koszos tányérokat.
A reggeli átlagosnak mondható,a péksütemények frissek,mindig volt friss rántotta,virsli.A reggeli édessütemény választék nagyon gyér volt.
A strand csak gyerekeseknek élmény, mivel a hotellel egybe van építve. Nincsenek olyan medencék, amelyeket csak hotelvendégek vehetnek igénybe.Szinte mindig teltház van, (főleg rossz idő esetén), egész napos zsivajjal. Hiába a kinti és benti fedett rész, minden medence tele van napközben.Pároknak a strand csak nyitás előtt vagy zárás után élvezhető.
Voltunk több 4*-os szállodában is, van összehasonlítási alapunk, ez volt a legrosszabb hely mind közül.Pároknak ezért nem ajánlom, mert nem lesz nyugodt nyaralásuk.
Kehida Termál Hotel további értékelései
2024.07.16a párjával
![]()
Mi már évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Szép tiszta a hotel,nagyon kedves a személyzet,fantasztikus az ételválaszték,remek a fürdő. Minden van ami kellhet a nyaralás alatt. Fodrász,lottózó,gyermek játszó szoba,strand kellékek boltja,snack bár,kávézó.Ha nem akarunk ki se kell mozduljunk,bár...
2024.04.18a párjával
![]()
Kehidán nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és a fürdő is kellemes nyugodt pihenést biztosított.Az éttermi kiszolgálás ,ételek jó minősége szuper.A személyzet segítő készsége rendelkezésre áll, mindig segítettek. A környezet tiszta , rendes és karba tartott. Szép emlék és szívesen gondolunk...
2024.03.17a párjával
![]()
Nagyon szép hely,aránylag elég gyorsan le lehet érni,mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes szoba,felszereltség tökéletes ellátás is minden igényt kielégít
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány
48.600 Ft / 2 fő / 3 éjtől ellátás nélkül