Egész évben várja az üdülni vágyókat a Kehida Vendégház Kehidakustányban. Az élményfürdőtől minössze 900 méterre található szálláshely barátságos, csendes, meghitt környezetben, egy újépítésű család házban kínál pihenési lehetőséget.
A fürdőzés mellett a település éttermei és szórakozási lehetőségei is új élményt nyújthatnak az ide látogatóknak.
Új építésű házikó, tágas beltérrel. Udvaron gyerekeknek van hinta és csúszda. Szép gondozott kert és fedett kocsibeálló. Sajnos a fűtés feláras volt, de igazából a klíma is az szinte minden hol nyáron. A termálfürdő elég messze volt, ezért csak autóval érkezőknek ajánlanám az apartmant.
Az én születésnapomra a feleségem foglalta a szállást. Nagyon kedves úriember fogadott minket Szülinapi torta a hűtőbe, pezsgő az asztalon, úgy ahogy a telefonban meg lett rendelve. A vendégház minden igényünket kielégíti, rend tisztaság fogadott. Rendkívül tetszett, hogy az egész házban csak mi ketten voltunk. Üdv Szenya
napon már kissé száraz volt tehát nem volt friss pékáru,a reggelihez ha nem vittél teàt magaddal akkor azt bizony nem tudtál inni gyengse minőségű 2:1-ben capuccino volt és persze szolgáld ki magad a félpanzio keretein belül a vacsora a szomszédos községben ami plusz 20 km autokázás egy hosszù hétvégén ezért természetesen a vacsora mellé egy pohárka italt nem lehetett elfogyasztani mert autòval tudtunk àtmenniz étteremben a vacsora talán a menü szintet surolta. A füfdő szèp minden igényt kielégìt.
Párom szülinapjára foglaltam a szállást. Nagyon kedves úriember fogadott minket, elénk jött egy megbeszélt helyre, hogy ne keresgéljük a szállást, hanem odavezetett. Rendkívül tetszett, hogy az egész házban csak mi ketten voltunk, így nagyon meghitté varázsoltuk a születésnapot!
Makulátlanul tiszta volt a ház, gyönyörű, csendes környezetben és a közeli erdőben lehetett sétálni! A gyógyfürdő sincs messze. A vacsora pedig, amit a házhoz kihoztak nagyon-nagyon finom volt. Szívből ajánlom mindenkinek!
Ami tetszett: a házigazda tényleg gondoskodott arról, amit a telefonban megbeszéltünk, hogy az udvari bográcsozáshoz mindenünk meglegyen. Köszönet érte. Az étkezés is maximálisan remek volt, amit rendeltünk. Amivel nem voltunk elégedettek: a ház a sok esőzéstől, széltől nagyon lehűlt, nagyon hideg volt és nagyon fáztunk.
Mivel le volt zárva kulccsal a központi fűtés, még esély sem volt arra, hogy egy kis meleget tudjunk csinálni. ( És ez nem évszak függő! ) Nem volt megfelelő edénykészlet ahhoz, hogy egy 3, illetve négytagú családnak főzni lehessen (gondolok itt fazékról levesnek). Az ágyak kényelmetlenek voltak és az ágyneműk, lepedők, párnák is hagytak némi kívánnivalót maguk után. A házigazda nem akart személyesen elköszönni tőlünk, így még elszámolást sem kaptam az OTP SZÉP Kártyámról, illetve arról, hogy személyesen elmondjam problémáimat a szállással kapcsolatban, hiszen a hibákból lehet a legtöbbet tanulni.