Mari Néni Fogadója Kehidakustány

2,6Kényelem
2,6Szolgáltatás
2,8Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány - Két ünnep között
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Mari Néni Fogadója Kehidakustány vélemények

Szörnyű 2017. május 30.a párjával járt itt
Egy honapja vártuk párommal hogy elmehessünk egy kicsit pihenni! Panzionak jeleztük, hogy késöbb érkeznénk 8 ora körül este, persze meg kaptam a vissza jelzést, hogy semmi akadálya. Pénteken meg is érkeztünk, meglepetésünkre senkit nem találtunk aki eligazitana minket! Felhivtuk a telefonszámot ami a Panziora ki volt rakva és azt mondták küldik az illetékest.
Átlagos 2016. szeptember 8.a párjával járt itt
Maiutazás kupon találtam 21. 900- 3nap 2éj 2fő félpanzióval. Amit át is utaltam ! Nehezen találtuk meg a fürdő mögött a szállást ! Kedves fogadtatás után egy hidegzuhany, még az átutalt összegen kívül 15 ezer Ft-ot kellett ráfizetni × még a fürdő belépő ami 2 főre 10% kedvezménnyel 5. 000Ft !
Gyenge 2016. július 8.családjával járt itt
A szoba egy lyuk volt, de a tisztasággal volt a legtöbb problémánk. Az ágynemű koszos, gyűrött, a lepedő és a párna tele volt hajszálakkal. Látszott rajta, hogy már használták . A reggeli és a vacsora kevés. A véleményem a szállásról kritikán aluli. Többé nem megyünk oda és nem is ajánlom senkinek! Egyetlen pozitívum: a közvetlen átjárás a fürdőbe.
Kiváló 2016. május 19.a párjával járt itt
Nagyon tetszett a fogadó, a fürdő szomszédságában található. Csendes, nyugodt hely, kedves személyzettel.
Kiváló 2016. február 6.a párjával járt itt
2016. Januárban voltunk itt férjemmel és két barátnőmmel, 3 napig szálltunk meg.
Nagyon kedves, figyelmes volt a személyzet.
A reggeli bőséges, jó volt a választék, a meleg ételt frissen készítették.
A szoba kényelmes és tiszta volt.
A fürdő a szomszédban van.
Teljesen elégedettek vagyunk, nyáron is szeretnénk visszajönni és ugyan itt fogunk szállást foglalni!
Bronz fokozatú értékelő
2015. július 28.a párjával járt itt
Júliusban töltöttünk el 2 éjszakát párommal a Mari néni fogadójában. A szállás nagyon pozitív oldala a közvetlen átjárhatóság a strandra, így napközbe bármikor ki be járkálhatunk a strand és a szállás között egy kapun keresztül. A szoba elég kicsi volt, de erre a 2 napra a célnak megfelelt.
Átlagos 2014. június 10.gyerekekkel járt itt
Idén a nyaralást Kehidakustányon kezdtük el, a termálfürdő felkeltette figyelmünket. A közelben több szállóhely is volt és végül emellett a fogadó mellett döntöttünk. A képek és a leírás alapján nagyon ígéretesnek tűnt, de az ottani viszonyok részben már nem ezt tükrözték.