Vasutas emlékház Kelebia

Vasutas emlékház Kelebia
Vasutas emlékház KelebiaVasutas emlékház Kelebia
Vasutas emlékház KelebiaVasutas emlékház Kelebia

Vasutas emlékház Kelebia bemutatkozása

Tapodi Ottó, kelebiai lakos hozta létre ezen kiállítást, a vasút iránti szeretete kifejezéseként. Mivel hallássérültként mozdonyvezető nem lehetett, így igyekezett minél több ismeretre szert tenni, vasúti relikviákat, fotókat gyűjteni. Az emlékház 2021. július 24-én nyílt meg a látogatók előtt.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Turul Tanya Mórahalom - Szilveszter
Turul Tanya Mórahalom
33.000 Ft / 4 fő / éjtől ellátás nélkül
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Vasutas emlékház Kelebia vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 895 városban járt márFelfedező - 2836 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57140 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 15.egyedül járt itt
Szerveztem magamnak, hogy majd ide utazom, nézegettem a környéket, előzetes információkat, mit mikor, hogyan lehet megtalálni. Valaki azt mondta vagy írta erre a vasutas emlékházra, hogy nagyon jó, fel is írtam. Telefonszám az nem volt, furcsa is volt, ejnye, hát majd kiderül. . . odamentem.
Vasutas emlékház Kelebia - EgyébVasutas emlékház Kelebia - EgyébVasutas emlékház Kelebia - Külső képVasutas emlékház Kelebia - EgyébVasutas emlékház Kelebia - Külső kép
Még több kép (2 db) >>