Szent Imre kápolna Kengyel

Szent Imre kápolna KengyelSzent Imre kápolna Kengyel
Szent Imre kápolna KengyelSzent Imre kápolna Kengyel
13 fotó

Szent Imre kápolna Kengyel bemutatkozása

A kápolnát az esztergomi bazilika mintájára építették 1800-as évek második felében. A kápolna 2023-ban felújításra került.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Hotel Szolnok - Szilveszter
Garden Hotel Szolnok
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Két ünnep között
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
44.805 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Szent Imre kápolna Kengyel vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 805 városban járt márFelfedező - 2566 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50510 feltöltött kép
Érdekes 2024. augusztus 1.a párjával járt itt
Igaz is, ha már többször volt kápolnákról szó, ezt mindenképpen meg kell említeni, akkor találtam, amikor a bajimajori (kengyeli) szélmalmot látogattam meg. Az út túloldalán áll, fantasztikus látvány, odavonzza az embert, és akkor kiderül, hogy mi is ez? Hát a Baghy család sírkápolnája.
Szent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - Külső képSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - Külső képSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - EgyébSzent Imre kápolna Kengyel - Külső képSzent Imre kápolna Kengyel - Külső kép
Még több kép (10 db) >>