Első ránézésre barátságos, hívogató hely. Belépéskor a pincér unott és még köszönni sem nagyon szeretne. Az étlapot megnézve az árak a csillagos égben. Ezzel nem lenne baj, ha a szolgáltatás és az ételek minősége az árakkal egyenes arányban lenne. Sajnos nem így van.
Betértünk egy halászlére. Az étlapba belenézve már restelltünk felállni. Fel kellett volna. Bár a halászlé finom volt, nem tudjuk mi került benne annyiba. Utólag gondoljuk, nem véletlenül volt olyan kevés vendég. Ennek ellenére elég sokat kellett várni. Nekünk már késő bánat, de másoknak azt ajánljuk, tájékozódjanak előre. Igaz, nincs kifüggesztett étlap.
A jó nevű mexikói étterembe készültünk betérni a családdal, ami sajnos még nem nyitott ki. Ezért kötöttünk ki itt, szokásunktól eltérően előzetes tájékozódás nélkül. Megfizettük az árát. Az étlap nem véletlenül nincs kifüggesztve az étterem előtt. A rafkós német túristák persze nem jöttek zavarba, az asztalokon felejtett étlapokból tájékozódtak,.
. . és mentek tovább. Életemben nem fizettem ennyit ilyen kevés szolgáltatásért. Hozzá kell tennem, hogy a személyzet kedves, a kiszolgálás gyors, rutinos volt. Nem bántott volna a dolog annyira, ha a kisfiammal nem kellett volna meglátogatnom a mellékhelyiséget, ami a jól megszokott balkáni színvonalat hozta. Szerintem bármelyik szomszédos étterem jobb választás lett volna. . .