A Keszthelyi Festetics-kastély bejáratától jobbra lévő elegáns, a kastély hangulatát idéző kávézó, nagyon szép sötétkék kárpitos szecessziós stílusú fotelekkel. Aki csak kávézni, sütizni szeretne, az is be tud jönni idáig, nem szükséges hozzá a belépő megvásárlása.
A balatonfüredi Bergmann Cukrászda süteményeit kínálják, amelyet a Balaton környékén a legjobbak között tartanak számon. A sütemények a fősodraton túlmutatnak, példaképpen volt tiramisu, epres és ribizlis sajttorta, csokitorta, fahéjas-mandulás almás pite, gyümölcsös kosárka kivivel, eperrel, Az étlap/itallap olyan, mintha egy régi újságot tartanánk a kezünkben. Italok terén a kávén kívül az ízesített limonádékat kedvelte a fiatalság. A kastély udvarán egy nagyon kellemes, sok asztalos teraszuk települt ki. Az árak igencsak húzósak, 890 Ft egy eszpresszó, a cortado 990 Ft, de cserébe minőségi, finom. Nagyon udvarias, készséges kiszolgálás. Különleges helyszín, különleges alkalmakra.